Jump to content
Create New...

[Coupar] Uzrauga amatā.

Coupar
 Share

Recommended Posts

BbEHNPI.png?1

Spēles Uzraugs

Jūsu īstais vārds :

• Aleksis

Vecums : (pilni gadi)

• 18

Links uz jūsu "Sasveicināšanās" tēmu :

• N/A ( šoreiz deva atlauju izlaist)

Lietotājvārds :

• Coupar

Bilde ar jūsu galvenā personāž /stats (lūgums apgriezt bildi) - 

• Pa cik servers nav veel atvēries, nespēju to uzrādīt

Motivācijas Vēstule

Šeit..

Kas mani pavedināja , rakstīt šo pieteikumu? -

Pavedināja mani rakstīt šo tēmu viens nozīmīgs iemesls, šī servera pastāvēšana jau ilgus gadus , vienmēr bija prieks šeit atrasties , serverī vienmēr bijusi apzinoša administrācija , sakarīgi lielāko daļ spēlētāji , pats servera ieskats man vienmēr ir paticis , pirmās dienas uzsākot spēlēt šinī komunā , nav aizmirstamas , tik daudz foršu atmiņu.

Protams kā katrs otrais cilvēks , spelējot MTA , esmu bijis gan spēles uzraugs un administrātors , man tas nav nekas sveš.

Spēšu izprast visus savus pienākumus , personīgi pašam vairak patīk apmācīt jaunpienācējus , tas ir tāds process , kurā jūtos - drošs un efektīvs , izskaidrot kas ir lomuspēle un ko tā nozīmē šinī spēlē , izskaidrot terminus un noteikumus , iemācīt pareizi pielietot servera komandas , tas ir tas ar ko es uzsāktu apmācību , kā arī pareizu un cieņ izturīgu komunikāciju jeb kādā situācijā.

Lielu prieku man sagādātu , darīt ko labu šinī komūnā , spēju sevi kontrolēt un izturēties pret visiem ar slengu - "noteikumi visiem vienādi". Jo jas nebūtu tādi "noteikumi" darītos haoss.

Esmu principiāls cilvēks , un patīk visu darīt pec noteiktajiem principiem , patīk kārtība. 

(Vairāk patīk pierādīt sevi amatā !)

Edited by Coupar