FankyS Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Esmu par, jo man pašam personīgi šis mods ļoti cepī Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TutuKin Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Uzlikt modloaderi vai lai paši spēlētāji modo savus transportus. Nevajag nekādus low poly sūdus, kuri bojā acis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exp.s*GhostzLv Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Es par Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yostu Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Pret, ieslēdzat opciju lai client-side modi serverī ir redzami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petenexx Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 +No manis ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrustR Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Esmu par, tikai lai serverī lielāku lomu spēlē US auto, nevis EU. HAF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TutuKin Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Tak, paši modojiet savus GTA, daudzi negrib serverī low-poly modus, ja ir modi, tad modloader, ja ir low poly, ar iespēju tos atslēgt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzekins123 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) Nebūs daudzveidība, parādīsies lowrperiskās reklāmas, pārdodu audi ar bmw skinu, ja grib kaut ko, kas parāda, ka tas ir markas auto, tad var takā owlā uzlikt painjotbus. Modloader var ari ielikt,kas grib, tas slēdz, kas negrib, tas neslēdz. Spoiler Edited October 27, 2019 by 123 ̶t̶e̶o̶y̶ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bets. Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 tikai un vienīgi ar modloader, ir spēlētāji kuriem paliek PRETĪGI no dažiem modotiem auto un vēlas citus. dzekins123 and Mauzers 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Pats personīgi esmu pret modpaneļa iekš servera un modiem kurus uzspiestu serveris. It kā jau gandrīz 2020.gads, bet jaunieši tāpat neapjēdz cik vienkārši un ātri var paši sev modificēt gta san andreas, tāpēc viņiem ir vieglāk nekustināt smadzenes un serverī uzpiest F9 un ''Ieslēgt modu'' Nekad neesmu atbalstijis modifikāciju ko serveris sniedz, vienalga lowpoly vai hd mods, jo cilvēki vairāk nejūt nekādu vērtību pārējiem gta sa stock transportiem, sekojoši arī pazūd kinda atmosfēra, jo visi pirks vehus ar modiem. Galu galā >>> yostu, YappiDoor, Gozmit and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcetri Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Sitiens v2 don’t @ me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISKA Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Man jau patīk, kā laboju savu E39 ķerkatu dzīvē, varēšu vēlvienu ar savilcējiem un dievpalīgu taisīt geimā. helludoin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcane Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Pret, vēlies modot, ielādē pats uz sava datora šos modus un spēlē. Mauzers and Arturo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Mēs jau lēnām ejam uz to lai uz katras mašīnas virsbūves varētu likt tekstūras, pagaidām vidusceļš būtu ielikt low-poly modus(jo balso vairākums) ar iespēju viņus izslēgt, protams tā lai tas saglabātos, un katru reizi nevajadzētu lieki gaidīt kamēr ielādēsies lai pēctam izslēgtu. Un tie kuriem nepatīk ne viens ne otrs, var likt savus client modus (varbūt) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ofkors Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Tagad, spēlējot bez modifikācijām, ļoti iepatikās oldschool GTA stock mašīnas, itkā nekas īpašs, bet ir sava fīča un smooth af. Bet jā, ieliekot modloaderi, kurā būs iespējams ieslēgt/izslēgt noteiktos modus, parādīsies arī kaut kas interesants, protams, ja būs normāla paskata modi un tādi kā es, kuriem patīk stock GTA braucamie, varēs palikt pie sava un neizmantot modus. Atbalstīšu šo pasākumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAF Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Domāju, ka varētu mierīgi iztikt, bet ja reiz šāda iespēja rodas, tad On 2019.10.26. at 01:18, MadYoga said: taču vajadzētu salikt ko nebijuši nevis 100bmw modeļus un 50 audi Un vajag paturēt prātā, ka esam LS, nevis LV, kur katru ziemu krūmos jāieliek bembis un jābļauj "ja beha lido, [cenzēts] malā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cameron Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 (edited) Kā zināms, katram ir savas vēlmes, katram patīk dažādi auto, a modloader, pa lielam, uzspiež lietot cita izvēlētu mašīnas izskatu. Daudzi varētu būt neapmierināti ar administrācijas izvēlētajiem modiem. Tāpēc, ja grib modus, lai paši saliek modus. Vienīgais ir variants, ka ierakstot /mods iekš servera, parādās links uz pamācību, kā ielikt modus. Edited October 29, 2019 by reksis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valchhaaa Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Vienozīmīgi par low poly tad kāda jēga pirkt kādu auto ja neviens neredz modu?/ tad kādds prikols no tiem low poly?? velos li ir low polyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Jau ir gandrīz nedēļa bez modiem nodzīvota, cilvēki ir un paliks, dēļ modiem nepazudīs. Lai paši modo, piemēram, kā es to esmu izdarījis. yostu and Taylor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkauzins Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Obligāti vajag! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papucis Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 atbalstu, ja būs iespēja atslēgt un būs TIKAI LOW POLY ( tiešām bļe LOW POLY ) nevis kaut kāda hujņa sabāzta kas grauž acis ārā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taylor Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Serverī nespēlēšu ja būs modi. Takš izbaudat veco labo laiku sanandreasu. Vai tad tiešām te ir tik daudz pokemonu, kuriem smadzene ir modota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuhz Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 On 2019.10.27. at 15:49, Fushion said: Pats personīgi esmu pret modpaneļa iekš servera un modiem kurus uzspiestu serveris. It kā jau gandrīz 2020.gads, bet jaunieši tāpat neapjēdz cik vienkārši un ātri var paši sev modificēt gta san andreas, tāpēc viņiem ir vieglāk nekustināt smadzenes un serverī uzpiest F9 un ''Ieslēgt modu'' Nekad neesmu atbalstijis modifikāciju ko serveris sniedz, vienalga lowpoly vai hd mods, jo cilvēki vairāk nejūt nekādu vērtību pārējiem gta sa stock transportiem, sekojoši arī pazūd kinda atmosfēra, jo visi pirks vehus ar modiem. Galu galā >>> Šeit viss perfekti izteikts. Esmu kategoriski pret ka serverī ir modi yostu and Fushion 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts