̶t̶e̶o̶y̶ Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Sveicināti lomuspele.club lietotāji.Vairums izteica viedokli par Low-poly automašīnu modeļu ieviešanu serverī,tāpēc tiek rīkota aptauja,lai pārliecināties,vai tad tiešām tas ir nepieciešams? Piemērs ar Low-poly-car modeļiem: ArtursLV and Eska 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jadu Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 noteikti atbalstu jo beha ta nav masina tas ir dzivesveids Eska, ꞖunnyHøp, Serifs and 4 others 2 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raymans Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Atbalstu , tadu behu man vajag ! AnanimYs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadYoga Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Domāju ka vajadzētu , taču vajadzētu salikt ko nebijuši nevis 100bmw modeļus un 50 audi modeļus , atbalstītu kādus Volvo , Volkswagen , Opel , Mercedes , Škoda , ko tādu kas nav bījis vēl , jo tie audi , bmw šķiet jau noiets etaps . AnanimYs and Arturo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnanimYs Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Piekrītu visam ko teica iepriekšējie!Mums ne vaig pilnu serveri ar E36 kuri nēsājas utt ,bet gan vaig ari kaut ko nebijušu vairāk Mercedes,Volvo kuri nav redzēti serveros kaut ko no vecajām markām Ņivu,Žiguli,Moskviču kaut ko tādu es domāju ari vai,Bet pats galvenais nejau pilnu serveri ar Audi un Bmw!(Vaig uztaisīt vietu kur cilvēki visi var mest bildes no auto , es nez mby jau ir vienkrārši nēsu redzējis!PAR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnanimYs Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 2 minūtes atpakaļ, MadYoga said: Domāju ka vajadzētu , taču vajadzētu salikt ko nebijuši nevis 100bmw modeļus un 50 audi modeļus , atbalstītu kādus Volvo , Volkswagen , Opel , Mercedes , Škoda , ko tādu kas nav bījis vēl , jo tie audi , bmw šķiet jau noiets etaps . Piekrītu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subzer0 Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Būtu jauki manīt low poly modifikāciju , savādāk nedaudz garlaicīgi ar parastiem GTA.SA modeļiem. AnanimYs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynxon Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Atbalstu much much! Ja nu ir kāda mašīna, kura nav pieejama Low-Poly variantā, rakstiet man! Es izveidošu to. Subzer0 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valchhaaa Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Dēļ ši jautājuma pametu serveri,jo nebija neviena moda dodu priekšroku low poly,jo ir dauz realistiskāk spēlēt kad būs low poly nākš atpakaļ AnanimYs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadYoga Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 https://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/43966-mitsubishi-l200/ Personigi kautko tādu gribētu kas nav kā racer u.tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Nevajag. Ja nu vienīgi tos modus varēs izslēgt. Ar modloaderi protams. Vēlaties modus lādējat un modojat. Arturo and Vodo4ka# 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
richusxx Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ja godīgi, esmu par. ja nu kādam ir reāli tā, ka viņus vispār ciest nevar, tad, lai ir tāda iespēja tos modus arī izslēgt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopeLv Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Piekritu ,Bet var uztaisit ta ,Kad paši mēs visi varam rakstit uz auto moda pieprasijumu ,Piemeram esmu in game nopircis flash ,-Mta serverim automasinas models ir honda, Un man gribas tadu modu redzēt ,Tatad -Es ieeju foruma pie pieprasījumiem rakstu Uz “Auto moda pieprasijumu” nejau visām tačkām ,Bet tikai tadu ,Kuru velos redzet ,Tatad ,Es rakstot pieprasijumu ,Samekleju “Modu” bez tuningiem ,Vienkāršu stoku ,Protams ,Citi var ari komentēt ar savam idejam ,Un palidzt modus sameklet prieksh tās tačkas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinis123 Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Atbalstu, tagad gribas audi tādu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadBoy Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Par. Jo Behas nav masinas ta ir miskaste uz riteniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grizlijs Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 ieliku pret, pagaidām, jo šķiet, ka būs grūti radīt serverī nepieciešamo atmosfēru roleplayam, ar šādiem modiem, varbūt es kļūdos, bet jām. Arturo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aydenek Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Dažus jau vajag.Ne pilnīgi visus,bet tā lai dažām mahām ir. PAR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandiiis Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Es domāju ka visu mašīnas modi ir normāli kādi būs tas vienalga bet galvenais ir modi mašīnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNeSIS Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Vajag Low-polly modus , ir savadak spelesana uzreiz patīkamāk . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) Rekur jūs varat atrast normālus low poly modus. https://lowpolymodsgtasa.blogspot.com/?m=1 Bet behas un audi nav nepieciešami. Jo ASV autoparks tas nav un tie auto neiederas ASV atmosfēra. Ja rpojam ASV. Ford ir tie auto , kuriem jābūt. Dodge u.t.t. Bet pieturos pie tā ka modi nav nepieciešami. Katrs lai modo ka vēlas. Edited October 26, 2019 by Mauzers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megiii Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Par cik atveidojam ASV, nevis LV, tad man šķiet, ka vairāk jāiesaista, kas ir aktuāls ASV. Piemēram kā Toyota, Volvo(ļoti reti, kad esmu redzējusi kādā serverī), Chevrolet ,Bentley, Lexus, Mazda u.c.. Arturo and Mauzers 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ꞖunnyHøp Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 @Mauzers Būtu labi vienkārši izņemt EU auto laukā no vehliba un vienkārši tādus auto pasūtīt caur importa ar lielāku samaksu, tos visus auto samainīt pret US populārakājiem retro un citiem auto, kā pats rakstīji ford, dodge un citi Mauzers, Megiii and ̶t̶e̶o̶y̶ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valchhaaa Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Piekrītu bunnijam bet vjaag tāpat kādu bmw vai audi vai mercedes jo paskatoties ASV tāpat ir daudz audī ja ir tad jaunie un bmw arī mercedesu pat vairāk bet būtu labi ja varētu uztaisiit tā kad mahas nevar tik labi uztunēt ieliktu tikai kautkādus motorus,bremzes,riepas neko tā baigi vairāk gan nē lai nav CS ātrumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TutuKin Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Kur problēma pašiem modot? Bet nu ja serveris grib lai šeit ir kā spērienā, droši, manis spēc, tikai ar iespēju izslēgt šos debīlos low poly modus. Es piemēram, esmu cilvēks, kurš uso modus no neta un negribu lai man ir kaut kādi pretīgi low poly sūdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YappiDoor Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Iesaku labāk atstāt parastos stock skinus mašīnām un uzlikt low poly mod uz mašīnām ,kuras prakstiski netiek izmantotas vispār.Papētot GTA SA Auto vehlib wiki,nu domāju,ka var atrast auto,kuri netiks lietoti vispār. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts