Coupar Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) Spēles Uzraugs Jūsu īstais vārds : Aleksis Vecums : (pilni gadi) 18 Links uz jūsu "Sasveicināšanās" tēmu : N/A ( šoreiz deva atlauju izlaist) Lietotājvārds : Coupar Bilde ar jūsu galvenā personāž /stats (lūgums apgriezt bildi) - Pa cik servers nav veel atvēries, nespēju to uzrādīt *** Motivācijas Vēstule Šeit.. Kas mani pavedināja , rakstīt šo pieteikumu? - Pavedināja mani rakstīt šo tēmu viens nozīmīgs iemesls, šī servera pastāvēšana jau ilgus gadus , vienmēr bija prieks šeit atrasties , serverī vienmēr bijusi apzinoša administrācija , sakarīgi lielāko daļ spēlētāji , pats servera ieskats man vienmēr ir paticis , pirmās dienas uzsākot spēlēt šinī komunā , nav aizmirstamas , tik daudz foršu atmiņu. Protams kā katrs otrais cilvēks , spelējot MTA , esmu bijis gan spēles uzraugs un administrātors , man tas nav nekas sveš. Spēšu izprast visus savus pienākumus , personīgi pašam vairak patīk apmācīt jaunpienācējus , tas ir tāds process , kurā jūtos - drošs un efektīvs , izskaidrot kas ir lomuspēle un ko tā nozīmē šinī spēlē , izskaidrot terminus un noteikumus , iemācīt pareizi pielietot servera komandas , tas ir tas ar ko es uzsāktu apmācību , kā arī pareizu un cieņ izturīgu komunikāciju jeb kādā situācijā. Lielu prieku man sagādātu , darīt ko labu šinī komūnā , spēju sevi kontrolēt un izturēties pret visiem ar slengu - "noteikumi visiem vienādi". Jo jas nebūtu tādi "noteikumi" darītos haoss. Esmu principiāls cilvēks , un patīk visu darīt pec noteiktajiem principiem , patīk kārtība. (Vairāk patīk pierādīt sevi amatā !) *** Edited November 5, 2022 by Coupar 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Paldies par izrādīto interesi un iesniegto pieteikumu. Jūs esat pieņemt par spēles jaunāko uzraugu un pārbaudes laiku ! Coupar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts