Dawitos Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Sūdzība par administratoru Tavs In_Game username: davito Tavs In_Game Vārds_Uzvārds: Quinn Melvin Administrācijas biedra username: Huera Gaming Ko tieši ir pārkāpis administrācijas biedrs?:Nepamatoti uzlika +3 stundas virs mana ajail. Kā tavuprāt mums būtu jāsoda administrācijas biedrs?: Brīdiniet viņu lai tā vairs nedara, bet nav jēgas, tas ir huera, viņam pa visu poh un viņam mājās ir ieroči kā arī vienmēr līdzi ir kabatasnazītis. Pierādījumi par pārkāpumu https://imgur.com/a/nJHPeDi Papildus informācija: @Huera_Gaming tu esi baigi forš čuvaks bet citas iespējas laikam ka nebija, netaisos sēdēt fucikng 3 stundas tikai par to ka pateicu taisnību, neapvainojies, bet jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huera_Gaming Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Godīgi sakot man jau sāk šitais apnikt. Jā, Tu pateici taisnību, taču tad kāda jēga no lomu spēles, ja šadi rīkojies gan tu, gan daudzi citi? Tad kāpēc mēs cenšamies te taisīt LOMU SPĒLI, ja Tu uzvedies kā Freeroam serverī? Šādi Tu reāli apej sistēmu, kura ir veidotu, lai veicinātu lomu spēli. Kur paliek tēla attīstība un ņemot vērā šo situāciju, ko mēs Tev izdarītu? Tu jau tikai palaidi muti, tas arī viss. Varbūt arī mazliet jāpadomā, nevis jābraukā pa pilsētu ar ieročiem. Tas, ka esi mafijā, no kuras nav nekādas aktivitātes, nespiež Tevi šādi izpausties un arī atceries, ka ir citas sfēras, kur ieguldīt laiku. Jā, es varēju formulēt iemeslu profesionālāk, taču vai tad Tu padomātu, ko pats saki un arī dari? Man pat nav ko teikt. Tā tik turpini. District76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts