Ivans Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) BACKHOME aplikācija. I.INFORMĀCIJA PAR IESNIEDZĒJU. Vārds: Mark Uzvārds: Ross Gadi: 41 Telefona numurs: 423595 Dzimums: Vīrietis Tautība: Amerikānis. Dzīvesvietas adrese: Paul Street Nr.5 II.PAPILDUS INFORMĀCIJA Iemesls kāpēc pametāt Departamentu? Atkrita nepieciešamība pēc šerifu pārstāvjiem. Kāpēc jūs vēlaties atjaunoties amatā? Los Santos Sherifu Departaments ir atjaunots, tiek pieaicināti jauni darbinieki. Kāpēc mums būtu jāatjauno jūs amatā?: Augstus sasniegumus izrādīju iepriekš, strādājot LSSD. Pastāstiet par sevi [ 50.vārdi minimums]: Mani sauc Mark Ross, esmu 41 gadu vecs. Visu savu mūžu dzīvoju San Andreas, Los Santos. Ļoti patīk dzīvnieki, mājās kopā ar mani dzīvo suns - Ako. Katru dienu veicu rīta rosmi, lai noturētu sevi formā. Esmu aktīvs cilvēks, vienmēr ņemu dalību sporta aktivitātēs, sacensībās. Atgriešanās dienestā izkrāšnos manu vienaldzīgo ikdienu, spēšu darboties tik pat labi kā iepriekš. (( III.OOC INFORMĀCIJA )) Vārds: Edgars Gadi: 17 Vai jums ir strādājošs mikrafons? Jā. Vai jums ir piekļuve pie TS3-TeamSpeak 3 ?; Jā. Vai jums ir bijusi OOC sodāmība serverī?; Nē. Ja jā norādiet katru pārkāpumu; Kāda ir jūsu pieredze LSPD,vai citos Departamentos: Liela, 2 gadi. Novērtējat savas spējas,vai jūs spēsiet pildīt LSSD frakcijas galvenās prasības: Jā. Es, Mark Ross, apstiprinu un apstiprinu to, ka viss šajā apgalvojumā ir patiess un šajā apgalvojumā nav ne viena maldīga teikuma. Es, Mark Ross, apliecinu arī to, ka iesniegums bija aizpildīts ar mani bez svešas palīdzības un bez psihiska vai fiziska spiediena no citu cilvēku puses. Es, Mark Ross, saprotu, ka nepatiesa informācija šajā pieteikumā var būt par iemeslu pieteikuma noraidīšanai. Vai jūs apzināties un piekrītat iepriekšminētajiem? Jā. Datums; [ 2020.03.20 ] Edited March 20, 2020 by ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSSD Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Labvakar cien. Mark. Atjaunošanās amatā pieprasījums tika izskatīts un akceptēts. Jums tiks nosūtītās tālākas norādes.Tālākās norādes tiks nodotas jums pa jūsu telefona numuru.Kā arī paldies par izrādīto interesi un vēlmi atjaunoties amatā. Ar cieņu Los Santos Šerifa Departaments Apmācību Birojs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts