OracleOP Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 About me Mani sauc Kārlis! Esmu 23 gadus vecs. Dzīvoju United Kingdom. Strādāju, studēju un protams ceļoju. Brīžiem iegriežos Latvijā, sastapt savus biedrus, no rajona, bet tas tā. Esmu pabeidzis RVT ''Rīgas Valsts Tehnikumu'' Poligrāfijas nozari. Man ir gan 12 klases izglītība, gan profesijas papīri.. Tagad mācos par mārketingu un menedžmentu, United Kingdom. Principā, bez mērķa, nebūz darba, bez darba, nebūs nākotne. Ir pašu savs brands, kura mērķis ir izcelties augstāk, nekā pašlaik, bet lai to panāktu, vajag laiku un naudu. Dzīvoju kopā ar savu meiteni, drīzumā jau saucamo sievu. Kā teica filmā ''Ted'' Kur mans pistais rinķis ap pirkstu?''. Ceru, ka saprotat paši. Hobijs Principā, man ir gan hobiji, gan aizraušanās. Sākšu ar sporta nozarēm. Brīvajā laikā, protams jau iepriekš sarunājot ar savējiem savā rajonā un ap to, uzspēlēt basīti, vai vienkārši pamētāt bumbu. Tas pats ar futbolu un citām tāda paša veida lietām. Dievinu pavingrot pie stieņa, pievilkties nshit. Iepriekš, nodarbojos ar ciņa mākslām, kā pieņemsim taekwondo, ar kuru nodarbojos 4 gadus, bet pametu, jo bija savas lietas. Box, pārīs reizes aizgāju uz nodarbībām, secināju, ka nav mana nozare, jo tur izmanto, tikai rokas. Beigu beigās sāku iet MMA, kurš tiešām ir pie sirds, bet lai savas lietas izdarītu, nācās beigt šo sporta veidu. Nu un daudz kas cits, kas saistīts ar sportu. Turpināšu un nobeigšu ar gaming pasauli. Man ir neliela aizraušanās ar PC, Xbox un PS4 gaming. Spēlēju daudz un dažāda tipa spēles. Katrai ir sava veida prāta attīstīšanas prasme, kuru vajag vienkārši izprasts, protams dodu viss augstāko zvaigžņu stāžu MTA:RP, jo tu vari attēlot jeb kāda veida tēlu, kas tu vēlies būt. MTA:RP Spēlēju MTA:RP, jau ļoti ilgi. Kopš 1 exs'a laikiem. Esmu atēlojis lomu spēli vairākos serveros un organizāciju tipos. Sākot ar nelegālajām, līdz pat valdību organizācijām. Top legālā, īpatnējākā organizācija ir bijusi privāto ģimeņu ārsts, vadiju kopā ar ecY un citiem spēlētājiem. Esmu arī adminiējis, apmācijis spēlētājus un arī vadījies projektus. Visi vecie spēlmaņi, jau kopš exs'a laikiem, mani protams pazīst, bet redzu, ka ir jauni spēlētāji, kuri tiešām nezinās, kas es esmu. J.k.s neuztraucamies, tiksimies, te pat forumā vai in-game. Vairāk info PM Ar cieņu @OracleOP Sociālie tīmekļi, ja vēlies mani atrasts: Instagram - OracleOP Skype - oracle.cmyk Discord - Lomuspele.lv#3182 Mirrors., GHOsix, JML and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodeins Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Comic Sans MS eleutheromania 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JML Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Sveiks, esam jau iepriekš tikušies, un nu jau drīz tiksimies In-Game. P.S Thumbs up, par labi noformēto sasveicināšanos. OracleOP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Cilvēks kurš vienmēr iesaistās un pats galvenais , vienmēr tāds uz kuru var paljauties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecY Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ē tu žurkuli... https://ec.europa.eu/commission/priorities/justice-and-fundamental-rights/data-protection/2018-reform-eu-data-protection-rules_lv?pk_source=google_ads&pk_medium=paid&pk_campaign=gdpr2019 Tiekamies tiesā OracleOP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirrors. Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Sveiks! Esam pazīstami jau ilgu laiku. Normāls instagrama laikeris, iekš mana profila top_ru_muz! OracleOP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linceens Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Sveiks brālīt. Prieks ka atgriezies lv:rp. OracleOP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Kārlis, baltais CJ, tikai uk versija Sen zināms auglis, nedaudz papuvis, bet nu tas ir ok, pats ari neesmu pirmā svaiguma. Čau OracleOP and eleutheromania 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reljefs Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Sveiks, Kārli! Ja nepieciešams, varu palīdzēt uzsākt spēles gaitas un iemācīt dažus terminus. Raksti PM, ja nepieciešams. Samanis and OracleOP 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecY Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 13 stundas atpakaļ, Reljefs said: Sveiks, Kārli! Ja nepieciešams, varu palīdzēt uzsākt spēles gaitas un iemācīt dažus terminus. Raksti PM, ja nepieciešams. Man arī izstāstīsi? Reljefs and OracleOP 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reljefs Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 7 stundas atpakaļ, ecY said: Man arī izstāstīsi? Nav problēmu, droši rakstīt man skype vai discord. OracleOP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Čau vecais zināms tu man esi un ir paties prieks redzēt tevi šeit. GL/HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pohujiste Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Nu ko lai saka, es tevi zinu ļoti labi jau, un varu pateikt tikai vienu lietu! Tu beidz daudz fantazēt! XD NOPIETNI? TU UN BRĪVAJĀ LAIKĀ NODARBOJIES PIE STIEŅIEM? hmmm Skaties labāk ka nedabon "два удара восемь дирок". I think you understand! OracleOP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts