̶t̶e̶o̶y̶ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 - Pilns vārds – Xavier Campbell Dzimums - Vīrietis Dzimšanas datums – 16.01.1994 Dzimšanas vieta – San Fiero Vai jūs esat San Andreas iedzīvotājs? – Jā,esmu. Deklarētā dzīvesvieta (Lūgums iekļaut pilsētu un štatu, piemēram, 1132 Sun St, Los Santos, San Andreas) – San Fiero,Angel Pine, A31 Bear Street Kontaktinformācija (Lūgums iekļaut jūsu e-pasta adresi un tālruņa numuru) – e-pasts: [email protected] ,tālruņa numurs: 848253 Kādas licences/apliecības jūs esat ieguvis? - B kategorijas apliecību. Vai jūs esat ieguvis kādus sertifikātus? - PMP serifikātu. Iepriekšējā darba pieredze (Lūgums iekļaut darba vietu, amatu, darba devēju un tā kontaktinformāciju) - Los Santos policijas departaments,virsnieka amatā. - Motivācijas vēstule (Ne vairāk kā 100 vārdi) Esmu cilvēks ar vairākām labām un noderīgām īpašībām,kas ļaus man pildīt pienākumus policijā produktīvi.Esmu drošsirdīgs,atbildīgs,tāpēc man var uzticēt man jebkuru darbu departamentā,apzinīgs ,kā arī pārliecināts savās darbībās un vienmēr par savām rīcībām spēšu atbildēt,pacietīgs, spēšu novaldīt vai pilnīgi paslēpt savas emocijas,vai agresivitāti un galvenais draudzīgs, nekad nav bijušas problēmas darba kolektīvos.Nostrādājot Los Santos policijas departmentā 4 gadus,esmu veicis vairākus bruņotos izsaukumus un diezgan veiksmīgi,ne reizi nebiju sodīts par disciplināru,ētisku vai kādu nelikumīgu darbību darba laikā. - Out-Of-Character informācija In-Game UCP: teoy Vai esat kādreiz atveidojis lomuspēli policijas organizācijā? (Jā/Nē): Jā /stats ekrānšāviņš: https://prnt.sc/rfoee4 /history ekrānšāviņš: http://prntscr.com/q0s2pg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunwinds Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS Jūsu CV tiek APSTIPRINĀTS, ar Jums tuvākajā laikā sazināsies. Cieņā,Los Santos Policijas Departamenta rekrutēšanas un apmācības divīzijas vadība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts