1delph1n Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Personālā informācija Pilns vārds - Floyd Triguan Dzimums - Vīrietis Dzimšanas datums - 1999.gadā 1.janvārī Dzimšanas vieta - San Fierro dzemdību nams Vai Jūs esat San Andreas iedzīvotājs? -Jā Deklarētā dzīvesvieta (Lūgums iekļaut pilsētu un štatu, piemēram, 1132 Sun St, Los Santos, San Andreas) - Pol.St, Los Santos, San Andreas Kontaktinformācija (Lūgums iekļaut jūsu tālruņa numuru) - 675571 Kādas licences/apliecības jūs esat ieguvis? - B kategorijas autovadītāja apliecība Vai jūs esat ieguvis kādus sertifikātus? - N/A Iepriekšējā darba pieredze (Lūgums iekļaut darba vietu, amatu, darba devēju un tā kontaktinformāciju) - North Corporation Group, Direktors, Jackson Williams Motivācijas vēstule (Ne vairāk kā 100 vārdi) Atsaucoties uz jūsu sludinājumu, kas publicēts jūsu vietnē, vēlos pieteikties uz amatu Virsnieka jomā Los Santos Policijas Departamentā. Iespēja strādāt tieši šeit man šķiet saistoša, jo šī organizācija vērsta uz attīstību un šī būtu lieliska vieta, kur pielietot manas esošās zināšanas un pilnveidoties profesionāli arī turpmāk. Līdz šim esmu strādājis par North Corporation Group apsargu, pēc kā tiku ievēlēts par direktoru. Manos pienākumos, kamēr strādāju kā apsargs, ietilpa apsardzības ikdienas darba organizēšana, apmācība. Strādājot šajā uzņēmumā, esmu guvis plašu ieskatu Policijas Departamenta nozarē, kas ļaus man veiksmīgi īstenot darba pienākumus. Sīkāku informāciju par manām darba gaitām Jūs atradīsiet manā CV. Kā savas labākās īpašības varu minēt precizitāti un atbildību. Sarežģītās situācijās neapjūku un spēju ātri atrast piemērotu risinājumu, ko ļoti novērtēja gan kolēģi, gan vadība. Lieliski pārzinu angļu valodu kā arī krievu, tādēļ komunikācija ar ārzemniekiem man nesagādās grūtības. Pateicos Jums par laiku, ko veltījāt mana pieteikuma izskatīšanai! Pieteikuma pieņemšanas gadījumā būšu ļoti ieinteresēts ar Jums tikties un izrunāt savu dzīvesgājumu sīkāk. Ar cieņu, Floyd Triguan Out-Of-Character informācija In-Game UCP: 1delph1n Vai esat kādreiz atveidojis lomuspēli policijas organizācijā? (Jā/Nē):Jā /stats ekrānšāviņš: https://imgur.com/zbxZgFm /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/QTUUn5c Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunwinds Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS Jūsu CV tiek APSTIPRINĀTS, ar Jums tuvākajā laikā sazināsies. Cieņā,Los Santos Policijas Departamenta rekrutēšanas un apmācības divīzijas vadība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts