Olbiss Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 (edited) Personālā informācija Pilns vārds: Matthew Cameron Dzimums: Vīrietis Dzimšanas datums: 1988.24.01 Dzimšanas vieta: Los Santos Vai Jūs esat San Andreas iedzīvotājs? Esmu Deklarētā dzīvesvieta (Lūgums iekļaut pilsētu un štatu, piemēram, 1132 Sun St, Los Santos, San Andreas): Market, Gigle St. #41(Īrēts īpašums) Kontaktinformācija (Lūgums iekļaut jūsu tālruņa numuru): 467152 Kādas licences/apliecības jūs esat ieguvis?:B, A Kategorijas Vai jūs esat ieguvis kādus sertifikātus?: Vidusskola/Augstskolas beigšanas sertifikāts. Iepriekšējā darba pieredze (Lūgums iekļaut darba vietu, amatu, darba devēju un tā kontaktinformāciju): Taksometru parks, Taksometra vadītājs, 8294 Motivācijas vēstule (Ne vairāk kā 100 vārdi) Es Matthew Cameron, vēlos dot savu vārdu par šīs pilsētas iedzīvotāju/noteikumu aizsargāšanu un tāpēc vēlos sniegt savu kandidatūru uz LSPD (Los Santos Policijas Departamenta) Policista amata pārstāvēšanu, uzskatu kad būtu labs darbinieks, jo pēc fiziskās sagatavotības esmu iederīgs un tieši tas pats rādītājs ir pie izglītošās daļas būšu pateicīgs ja atsauksieties uz manu CV un uzaicināsiet uz darba interviju, kur mēs sīkāk spētu izrunāt visus neskaidros punktus. Out-Of-Character informācija In-Game UCP: Olbiss Vai esat kādreiz atveidojis lomuspēli policijas organizācijā? (Jā/Nē) /stats ekrānšāviņš: STATS/history ekrānšāviņš: HISTORY Edited March 13, 2020 by Olbiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunwinds Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS Jūsu CV tiek NORAIDĪTS, jo tas nepārliecināja rekrutēšanas un apmācības divīziju. Cieņā,Los Santos Policijas Departamenta rekrutēšanas un apmācības divīzijas vadība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts