linceens Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 about me Mani sauc Linards, esmu 17 gadus vecs/jauns. Nāku no tādas pilsētas kā Madona, mācījos Madonas 1. Vidusskolā, pabeidzu to 2 gadus atpakaļ, tad gadu nomācījos, pareizāk sakot noslinkoju Smiltenes Tehnikumā, tagad pametu teķi, un nodomāju ka turpināšu mācīties Madonas Vidusskolā, un iegūt vidējo izglītību. Ļoti patīk peldēties - visos gadalaikos, kā arī patīk ņemties ar visāda veida tehniku, traktoriem, mašīnām, u.c. Ļoti patīk klausīties mūziku, it īpaši LV-HH(KK, Reiks, Ansis, Edavārdi, Ozols u.c.), patīk krievu mūzika, bet pārsvarā tikai fonā, vai kad brauc mašīnā, kā arī ik pa laikam paklausos Angļu mūziku. gaming pieredze Esmu diezgan liels datorspēļu entuziasts, tāpēc lielākoties mans brīvais laiks tiek pavadīts pie datora. Spēlēju tādas spēles kā: Counter-Strike: Global Offensive Grand Theft Auto V Multi Theft Auto: San Andreas Pa retai reizei, bet citreiz uzspēlēju arī Counter-Strike 1.6, Spintires vai arī PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Kā es satikos ar lomuspēle.lv? Lomuspēle.lv jau esmu no paša sākuma, kad sāku šeit adminēt ar nickname Fizzz, tad turpināju ar nickname FlyBoy, un beigu beigās pārgāju pie nickname ChopShop. Overall visi mani zin kā linceens, vai vienkārši Linards. ------- Paldies ka izlasīji, ja ir kādi jautājumi droši jautā privāti. Gadījumā ja nu kādam interesē kur vēl mani atrast; Instagram: https://www.instagram.com/vnklinards/ Steam: https://steamcommunity.com/id/vnklinards/ Discord: linceens#6571 Skype: night.wolf744 Eska, 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 and Danno 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Paldies, ka esi šeit, kopā ar mums. Novēlu Tev produktīvu un radošu tālāko izaugsmi ! p.s Fantastiska dziesmas izvēle, "Big Dapps" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Zināms personāž, ceru uz turpmāko sadarbību un komunikāciju projekta attīstības labā. Čau linceens 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ana Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Viens no visjautrākajiem i-draugiem, ko esmu sastapis - sveiks. linceens 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rollax Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Sveiks. linceens 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvasman Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 sveiciens tev no Zigmara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OracleOP Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Sveiks, veco zēn. Priecājos, ka esi ar mums un turi buru mācībās! Tiekamies drīzumā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts