Marquez Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Sveiks lomuspēles spēlētāji un arī administrācijas komanda, es esmu Mareks, man ir 16 gadi, dzīvoju Rēzeknē. Es esmu nācis no samp uz mta, protams es vēl neko daudz nemāku, bet tomēr vēlos spēlēt pie jums un cerams viss izdosies :) . Es nodarbojos ar futbolu un badmintonu, nesen iesāku programmēšanu mācīties, bet tas tā pa maziņam. Vēlos iemācīties ++C un java kodēšanas valodu. Daudz laika pavadu pie datora, spēlēju visādas spēles, tagad pie tām var pieskaitīt mta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Super @.sonic Tu esi pievienojies īstaja vieta! Sveicam Tevi ar pievienošanos latvijas radošākajam "Roleplay " Klubam Runājot par programmēšanu , esi nonācis īstaja vietā - atbalstam un dodamm iespējas junior limenja programētājiem izpausties Kas attiecas uz samp un MTA , tad prieks , ka esi pamanijis mūs jo MTA ir tiešam "next lvl" platforma roleplay atveidei un , ja Tev iepatikās forums, pagaidi līdz ieraudzīsi visass funkcijas un iespējas serverī Aicinii draugus un sazinies ar jebkuru administracijas biedru , lai Tev assistētu izvērtēt izejot no iespējam - kdu uzsākt savu pirmo sizheta loomu spēli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnihocCavityZ Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Esi sveicināts, Mareks! Prieks par Tavu pievienošanos, varēji nedaudz plašāk ko pastāstīt par sevi, būs arī iespēja nedaudz tuvāk iepazīties, cerams, ka Tev patiks ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1delph1n Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Sveiks ,Marek! Pastāstīji visu pāris teikumos un visu kas bija nepieciešams Veiksmi,un tiekamies jau In Game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts