linceens Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Kādreiz nebiju nekas, bet lai to mainītu nevajag 9 klases! Danno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daring Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Huiņa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnihocCavityZ Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 @Daring - Par gaumi nestrīdās, visi nevaram būt vienādi, katram savas īpašības, savs raksturs un sava gaume, es ieteiktu stingri apdomāt savu rīcību -"nepieklājīgo un aizskarošo", kā arī sods nākamreiz būs stingrāks, neaizskaram citus, esam pieklājīgi , cienam citus, lai citi cienītu mūs un parādam sevi no labākās puses, dārgie biedri! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRealBrutalD Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 4 stundas atpakaļ, Daring said: Huiņa Pilnīgi bezjēdzīgs komentārs. Okey , es saprotu - mūzikas gaume katram ir sava un kā saka : "par gaumi nestrīdās" , bet ko tu esi savos gados sasniedzis? Zelta medaļu daiļrunāšanā? Man personīgi dziesma patīk , vairāk jau gan videomateriāls kurā pats mūziķis ir redzams no PKI laikiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts