TypeX Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Čau visiem, tātad mani sauc Toms,, esmu 14 gadīgs pusaudzis, kurš savu dzīvi izbauda ejot ārā ar draugiem, un darot lietas kuras man savos gados nevajadzētu darīt, kā arī sēžot pie datora daudz. Spēlēju dažādas spēles kā , CSGO, ETS2 un arī MTA, vēl citas spēles. MTA Spēlēju jau dažus gadus, bet pēctam draugs parādija RP un vienkārši no tā brīža, spēlēju daudz. Ja kāds vēlas, mani sociālie tīkli. Instagram : callmetoms_ Ja kādreiz kāds vēlas uzspēlēt kaut ko kopā, var uzaicināt Discord: *TypeX*#8766 Tas itkā pagaidām viss, novēlu visiem šajā komūnā RP'OT, netaisīt huiņas, nesēdēt jailā katru dienu. Rubins and ̶t̶e̶o̶y̶ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
policists Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Sveiks, prieks ka pievienojies mums. P.s varēji uzrakstīt oriģinālu sveicienu un bez lamuvārdiem. TypeX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Sveiks. Ceram teiv redzēt iekš lomuspēles sižeta atveidošanas servera TypeX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozmit Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Sveiks, prieks Tevi šeit redzēt. TypeX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Zdarova jaunieti veiksmi tev šeit. TypeX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legit. Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Sveiciens! Novēlu veiksmi un lielus panākumus šajā projektā! Uz tikšanos. Legit.- TypeX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuncis Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Sveiks! Novēlu Tev patīkami pavadīt laiku šajā projektā! TypeX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts