crazy123 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Tātad sveiki . mans vārds ir Jānis nāku no kokneses man ir 15 gadi , patīk ķimerēties gar auto nu to var saukt par tādu kā hobiju, savu rp dzīvi aizsāku samp bija tāds nepopulārs serveris ckyy , iemācijos rp tur pēctam uzzināju par tādu mta , pirmais serveris kurā sāku spēlēt bija play****.lv kur es diezgan ilgu laiku paspēlēju, tad devos cita komūna meklējumos jo tur administrācija ir galīgā pakaļā , tad atcerējos ka ir tāda lomuspēle.lv nu tā es arī uzrados šeit, man ir dažādi slikti ieradumi bet tas tā brīžiem ātri aizsvilstos un kādu kārtīgi nolamāju , un tas pa lielam ir viss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
policists Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Sveiks, nu žēl ka nespēj saturēties. Draugs, attieksme veido attieksmi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts