Zigiiic Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Mazliet par mani Tātad sveiki visiem ,kas lasa mans vārds ir Dāvis dzīvoju Siguldā man ir 16 gadi. brīvajā laikā spēlēju volejbolu protams tikai tā teikt pagalmiņa līmenī. Vēl nopietni dejoju tautiskās dejas un cenšos es ar savu kolektīvu tikt uz maniem otrajiem dziesmu svētkiem. Saistībā ar datorspēlēm pats spēlēju visu standartiņu ,kas manā uzskatā ir CS:GO vai 1.6, Lol vai tagad jau vairāk iesaistos MTA tieši Roleplay jomā ,kas pašam šķiet diezgan interesanta. Tieši runājot par Lomuspēles atveidošanu normālā līmeni tā teikt nodarbojos jau apmēram gadus 2 vai 3. Atveidojot lomuspēli cenšos darīt tā teikt ,ko tādu ,kas pašam patīk lai es ar prieku spētu darīt to ,kas man patīk. Tātad uz serveri mani pasauca @ppemka ,kuru dzīvē pazīstu un varu teikt ir baigais *cenzēts* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Čau zigīt. Nu protams ,kad novēlēšu pavadīt labu laiku serveri vai arī ,kā ko tur vairs novēlēt ja bazarejot ar tevi jau zinu ,kad viss notiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantastiK Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Nu ko lai daudz saka, Esi Sveiks! Prieks redzēt vel tik salīdzinoši jaunu paaudzi iekš roleplay, galvenais ka atveido to kas patīk, lai pieredzes bagāts laika posms tev ir šeit. Uz drīzu tikšanos spēlē! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megiii Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Čau, neesi šeit jau pirmo dienu, tiekamies serverī. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
̶t̶e̶o̶y̶ Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Čau, būtu zolīdi,ja sākumiņā izlabotu sintakses kļūdas.Tā izskaties foršs čalītis,pats personīgi aizraujos ar velojbolu,bet neteiktu,ka profesionālajā līmenī. Ceru,ka izbaudīsi atrašanos tieši šeit,veiksmi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bowie Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Čau, novēlu patīkamu spēlēšanu šeit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
policists Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Sveiks zigi. Nu prieks ka esi viens no aktīvajiem serverī.(opaps kurš zin 101 lamuvārdu) Cerams uz turpmāku draudzību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts