HammerLV Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Labrīt!, Labdien!, Lavakar! kā nu kuram. Tātad mani sauc Alans esmu 17 gadus jauns. Dzīvoju es Kandavā ( gadījumā, ja nezināt šādu bedri , tad tā atrodas 30km no tukuma) Mācos tehnikuma 2kursā par lauksaimnieku. Roleplay aizsāku spēlēt jau oi cik sen liekas kad no 2013 gada, protams ar garām pauzēm, bet esmu atpakaļ. Sāku pievērsties spēlei cik atceros ar jūsu projektu (tā īzsti neatceros ar kuru) tad ar brālēnu protams neko citu kā SpēlēSmagi (tulkojums) , un tagad atpakaļ pie jums. Protams, ja kaut ko vel gribat zināt rakstat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Sveiks novēlu tev labi pavadīt laiku un atveidot labu lomuspēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legit. Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Ayy.. Vēl viens no mana ciema. Sveiciens Tev. Novēlu lielus panākumus šajā projektā! Legit.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 - Sveicināts, milzīgs prieks, ka esi pievienojies pie mums ! Ceru, ka pabeigsi kursus, lauksaimiecības nozare ļoti vajadzīga uz priekšdienām, veiksmi Tev ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hektors Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Sveiks, ceru tev patik šis community un ceru Tevi satikt ari IC. Tiekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGoldenBoy Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Sveiks ,prieks ka esi pievienojies manai organizācijai kā mehāniķis un ceru ,ka ilgi noturēsies ,veiksmi iekš projekta un nepazūdi. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerLV Posted December 8, 2019 Author Share Posted December 8, 2019 1 stundu atpakaļ, TheGoldenBoy said: Sveiks ,prieks ka esi pievienojies manai organizācijai kā mehāniķis un ceru ,ka ilgi noturēsies ,veiksmi iekš projekta un nepazūdi. ! nepazudīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerLV Posted December 8, 2019 Author Share Posted December 8, 2019 2 stundas atpakaļ, Hektors said: Sveiks, ceru tev patik šis community un ceru Tevi satikt ari IC. Tiekas! es arī ceru ka saskriesimies Hektors 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts