Adam Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) ~ Personālā Informācija - Vārds:Adam - Uzvārds:Tree - Dzimums: Vīrietis - Personas Kods:1010-1992 - Dzīves vieta: mašinā - Nacionalitāte: balts - Talruņa nummurs: 806410 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: tālbaucējs mediķis ugundzēsē js - Jūsu pieredze šajā amatā: ļoti liela - Izglītības iestādes: lauksaimniecības un tehnolagija - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: ne nesmu es labs cilvēks - Uz kādu amatu pretendējat? konficētājs ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: jā - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: jā ~ Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Es no bernības vēlejos būt konficetāijs ! - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi: ) esmu vairakus gadus strādajis pie teva par towntruck vaditāju tapec zinu ka rikoties ja kaut ko nemaku atri iemacīošos .Varbut es nesmu ideals bet esmu ar pieredzi un varu teikt ka esmu gatvs šim darbam .Es esu gatas vilkt vai konfiscēt auto .Palies ka uzkalusijat manu stāstu ! ~ Personas Paraksts A.Tree Paraksts: ~ OOC Informācija - Vārds:Egils - Vecums:14 - SS no /history: - SS no /stats:nez Laboja 24. Oktobrī, Reljefs Edited November 25, 2019 by Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 izlasot jūsu pieteikumu esmu izlēmis to iesaldēt uz 72 stundām lai jūs to spētu papildināt. Trūkumi ir motivācijas vēstulē, gramatikas kļūdas un pieredze amatā ((OOC informācija jāpapildina ar ss no /stats un /history)) Ar cieņu Los Santos Konfiscētuves vadītājs: A.Guweinsteins Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Izskatot jūsu pieteikumu esmu izlēmis jūs izsaukt uz interviju ,taču intervijas laikā tiks uzdoti pāris jautājumi ,kas izlems vai tiksiet vai netiksiet pieņemts. Ar cieņu Los Santos Konfiscētuves priekšnieks A.Guweinsteins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts