MadYoga Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 (edited) ~ Personālā Informācija - Vārds: Isai - Uzvārds: Rivera - Dzimums:Virietis - Personas Kods:010989-12453 - Dzīves vieta:El Corona - Nacionalitāte: Amerikānis - Talruņa nummurs: 834208 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: San Fierro Auto Skolas Instruktors , San Fierro taksists - Jūsu pieredze šajā amatā: 10 gadu pieredze , darbos kas saistīta ar šofera darbu. - Izglītības iestādes: San Fierro Vidusskolas Las Venturas Koledža Los Santos Autoskola - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?:Nē - Uz kādu amatu pretendējat? Konfiscētājs ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?:Jā - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?:Jā ( motociklu ) ~ Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Esmu ļoti izglītota persona ,ar šāda darba pieredzi , jo ir vairāku gadu pieredze strādājot šādā jomā. - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi:No agras bērības jau mani aizrāva tehniskas lietas. Esmu nesen pārvācies uz Los Santos,dzīvot un izbaudīt jauno pilsētu.Esmu nacis no BlueBerry ,kopā ar savu darba pieredzi,kura ir šāda tipa darbs.Pēc rakstura esmu komunikabls, saprotošs un uzticams cilvēks. Esmu ļoti izpalīdzīgs un patīk palīdzēt citiem , ja tiem vajadzīgs kāds padoms. Esmu atvērts uz visa veida palīdzību ko vien spēju sniegt ! ~ Personas Paraksts I.Rivera Paraksts: ~ OOC Informācija - Vārds:Valts - Vecums:20 ] Edited November 16, 2019 by MadYoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
yostu Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Sveicināts, Isai Rivera! Vēlos paziņot, ka jūsu iesūtītais CV tiek apstiprināts un jūs tiekat uzaicināts uz interviju. Tuvākajā laikā sazināsimies ar jums, lai norunātu tikšanās laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts