MadYoga Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 ~ Personālā Informācija - Vārds:Gabriel - Uzvārds:Benett - Dzimums:23 - Personas Kods:010896-12314 - Dzīves vieta:El Corona - Nacionalitāte:Anglis - Talruņa nummurs:555592 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: Auto servis , San Fierro konfiscētuve - Jūsu pieredze šajā amatā:6 gadi - Izglītības iestādes:San Fierro koledža , San Fierro arodskola. - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?:Nē. - Uz kādu amatu pretendējat?Konfiscētāju ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?:Jā. - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?:Nē. ~ Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?:Jo pārzinu CSN kā arī daudz pārzinu par šo darbu !! - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi: )Tātad mums nepieciešami aktīvi konfiscētāji , tādi kā es , jo pārzinu katru sīkumu šajā darbā. Pieredze man šeit ir ļoti liela, ļoti labi un kvalitatīvi pildu savus darba pienākumus , vienmēr ierodos darbā laikā , ja nepieciešams paņemu virstundas , lai tikai mūsu Los Santos ielas būtu tīras , jo tas ir galvenais. Vienmēr esmu laipns un atklāts saistībā ar klientiem , ja rodās domstarpības labrāt tās prātīgi ar konflikta iesācēju risinu savdabīgā ceļā. Esmu komunukabls un cilvēks ar labu sirdi. . !! ~ OOC Informācija - Vārds:Valts - Vecums:20 - SS no /history: - SS no /stats: Laboja 24. Oktobrī, Reljefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
yostu Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Sveicināts, Gabriel Benett! Vēlos paziņot, ka jūsu iesūtītais CV tiek apstiprināts un jūs tiekat uzaicināts uz interviju. Tuvākajā laikā sazināsimies ar jums, lai norunātu tikšanās laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts