Tuncis Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Tātad! Sveiks/a! Esmu 19 gadus vecs tā teikt vīrietis! Ar RolePlay esmu uz Tu! Nedaudz pastāstīšu par saviem ieradumiem! Pīpēju. Nodarbojos ar sportu. Patīk videospēles. Mans In-Game un Foruma nickname ir - Tuncis Iespējams kāds mani atminās no Lomuspēles.lv pirmsākumiem! Vel nedaudz par mani! Esmu komunikabls cilvēks. Uzklausīšu un izvērtēšu jebkuru personu,jautājumu! Pirmo reizi RP iepazinu 2013 gadā! Esmu tāds kā Old-school spēlētājs! Patīk parunāties ar spēlētājiem! Mīļākā automašīna iekš spēles! Tas viennozīmīgi - Savanna Šī automašīna man ir iekritusi sirdī! Vaicāsi kāpēc ? - Pastāstīšu kā es iekāroju šo automašīnu! Viss šis jau aizsākās iekš GTA SA jau tajā laikā ļoti patika Savanna. Tad nu vēlāk uzzināju par tādu MTA SA - Lomuspēles.lv Uzsāku mācīties erpot tur (Tajā laikā D.O.G arī piederēja serveri ) Tad nu sakrāju nelielu naudiņu priekš Savannas. Iegādājos savā īpašumā šo automašīnu. Tajā laikā ļoti fermoju naudu iekš RS Haul. Sakrāju vel nedaudz naudas sāku automašīnai likt virsū visādus uzlabojumus! Tad auto palika vel skaistāks! Līdz ar to ļoti šī automašīna ir iekritusi manā sirdī! Tas pagaidām būs viss,bet es noteikti papildināšu šo stāstu par savu personību! Ar Cieņu - Tuncis 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 and Ofkors 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
banis Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Čau, atceros pubg laikus mta. Tu pārāk daudz miri. Jāpiebremzē nedaudz ar diršanos, bet tā jau safe čalis esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OracleOP Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Sveiks @Tuncis! Zināms čiekuriņš. Ceru, ka viss būs super un nebūs nekādu problēmu, veiksmi un izbaudi roleplay! Tuncis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subzer0 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Sveiks mans vecais draugs - vairāk uz RS HAUL priekš savannas neiesi fermot? Veiksmi. Tuncis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jareiz savanna, tad varbūt ielās beidzot paradīsies lowrider kustiba, battl, meetup and etc. Like back in the days ☘ Priecajos Tevi redzet kopa ar Mums Tunci ☺ Tuncis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts