Foxii Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Čau visiem, viens no maniem draugiem noreklamēja jūsu serveri Lomuspēleclub.lv, nodomāju, kāpēc gan nepaliktu pie šī servera ar nodomu attīstīt savu iedomāto tēlu atveidojot lomuspēli. Iepazīstināšu sevi, mani sauc Jānis, dzīvoju Kuldīgas novadā, pašam 1. Julijā palika 15 gadi, esmu sakarīgs, runīgs, reizēm apzinīgs un izpalīdzīgs. Šajā lomuspēlē domāju, ka palikšu un cerams jūs mani nepievilsiet, savādāk nāksies pamest vispār MTA spēli. Es uzskatu, ka šis būs pēdējais serveris kuru es spēlēšu kāmēr viņš pastāvēs un cerams pastāvēs ļoti ilgi! Cik redzams, šis serveris ir lielākais konkurents starp citiem, citi roleplay latviešu komūni jau brūk nost un nav cilvēku, uzskatu, ka šis serveris varētu būt kā latviešu roleplay pamatserveris kur visiem vajadzētu iet spēlēt, nevis tik iet šur, tur uz citiem komūniem. Cerams šis serveris pastāvēs un būs kā pamatserveris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozmit Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Sveiks, lai veicās atveidot lomuspēli. Foxii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts