Karloooss Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Sveiki visiem! Mani sauc Kārlis, ja kādu tas interesē man ir 17 gadi. Uzzināju par šo brīnišķīgo komūnu no @ppemka. Jau no paša sākuma sapratu, ka draudzīgāku un ar kreativitāti pilnāku komūnu neatrast. Esmu nodarbojies ar vairākiem sporta veidiem, bet manu sirdi ieguva florbols. Kaut vai uz treniņiem eju tikai 2. gadus patīk domāt, ka man diezgan labi sanāk. Ziemas sezonā braucu uz kalniem slēpot gan Latvijā, gan ārzemēs. Braucu freestyle ja kādam interesē. Lielāko daļu sava brīvā laika pavadu ar čomiem gan spēlējot kompi, gan iečilojot garāžā vai kur citur. Tā īsāk sakot patīk izbaudīt dzīvi. Tas pārsvarā arī viss, tiekamies LSRP ielās! Škrobis, helludoin and 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Jau labu laiku esi iesaisties dazhādās kluba aktivitātēs un neskatoties uz to prieks redzet sasveicināšanās topic @Karlooossjau tik pat kā savējais Karloooss and helludoin 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotka Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Čau. 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘, helludoin and Karloooss 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helludoin Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Sakarīgs puika, prieks redzēt sasveicināšanās topiku. Veiksmi projekta gaitās! Karloooss 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts