hoodrat Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Spēles Uzraugs Jūsu īstais vārds : Tomass Vecums : (pilni gadi) 22 Lietotājvārds : hoodrat Bilde ar jūsu galvenā personāž /stats (lūgums apgriezt bildi) *** Motivācijas Vēstule Vēlos izmēģināt savus spēkus šajā kopienā, vēlos palīdzēt cilvēkiem ar nelegālo lomuspēles pusi. Man ir labu laiku krāta pieredze un uzskatu, kad esmu spējīgs palīdzēt cilvēkiem un ieinteresēt viņus attēlot nelegālo lomuspēli. Vairāk advancējies esmu tieši nelegālo bandu lomuspēlē, protu iemācīt cilvēkam ar pirmo pieredzi nelegālajā lauciņā izveidot savu tēlu un izveidot stāstu, pēc kura tēls vadās. Esmu diezgan sociāls cilvēks, patīk paust savas idejas un mainīties ar citu viedokļiem. Protu ļoti labi adaptēties spēlē, vienmēr atrodu savu pieeju. Ceru, kad esmu labs kandidāts un cilvēkiem ar mani šeit nebūs problēmas. Ar cieņu, hoodrat. *** Škrobis, 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘, Kaktus and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝟵𝕭𝖔𝖟 Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 nav daudz ko piebilst, esi vairāk sevi parādījis šinī mazajā laika posmā serverī kā citi kopš atvēršanās, gan forumā, gan serverī, esmu par. 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 and hoodrat 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Welcome on the team hoodrat hoodrat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts