helludoin Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Labs vakars, laba diena visiem! Tātad, īsumā par mani... Mani sauc Armands, esmu 19 gadus vecs jaunietis, kurš ir ļoti aizrāvies ar automašīnām. Pašlaik vēl mācos, 3.kurss automehāniķos. Ikdiena aiziet mācoties un pēc mācībām savu laiku veltu principā iekš MTA, sakarā ar to, ka ar stundenta ienākumiem garāžu atļauties ir par sāļu. Pēc manām domām esmu saprotošs un izturos pret cilvēkiem ar tādu attieksmi, kā izturās pret mani. Ar mani visu var sarunāt, ja vajag, palīdzēšu jebkurā situācijā iespēju robežās. RolePlay jomā darbojos jau aptuveni 4-5 gadus, 3 no tiem iekš MTA lv rp. Ir diez gan liela pieredze administrācijas lietās, nedaudz esmu padarbojies ar VCT. Bet, esmu gatavs apgūt arī ko jaunu un iegūt jaunas iemaņas. Par šo komūnu uzzināju no čoma @Tuncis, shoutouts viņam un visam viņa rajonam. Laika gaitā gan iepazīsiet mani vairāk, vairāk gan jau IC, erpojot. Pagaidām no manis viss, Ar cieņu, helludoin. Tuncis, 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘, Foor and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foor Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Čau bratuk. Veiksmi, lai izdodās komūnā! helludoin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 So thats how you do in .. Welcome , welcome Lai viss iecerētais izdodas Foor and helludoin 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozzie Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Sveicināts klubā, tiksimies IG! helludoin and Foor 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotka Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Labrīt. helludoin and Foor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts