watermelone Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 (edited) ~ Personālā Informācija - Vārds: Wiliam - Uzvārds: Huk - Dzimums: Vīrietis - Personas Kods: 22.01.1984 - Dzīves vieta: Los Santos Viesnīca - Nacionalitāte: Anglis - Talruņa nummurs:780498 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: Nav - Jūsu pieredze šajā amatā: Protu strādāt ar cilvēkiem un vadīt auto. - Izglītības iestādes: Los Santos Universitāte. - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: NĒ ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: JĀ - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: NĒ ~ Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Es neatsaku nevienam cilvēkam pēc palīdzības. Gribu palīdzēt visiem iedzīvotājiem. - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ) Es ar tēvu visu lauku intresējāmies par mašīnām. Man patīk braukt un es protu visus darbus. nebaidos no grūtībām. vienmēr visiem palīdzu. ~ Personas Paraksts Paraksts: W.HUGS ~ OOC Informācija - Vārds: Renārs - Vecums: 17 Edited October 24, 2019 by watermelone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reljefs Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Sveicināti, cienījamais W. Huk'a kungs! Jūsu iesūtītais CV diemžēl ir noraidīts, jo šis amats patreiz ir aizņemts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts