Gurkis Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Posted January 14 Personālā Informācija - Vārds: Jomanson - Uzvārds: Miller - Dzimums: Vīrietis - Personas Kods: 1208368-316834 - Dzīves vieta: Nav - Nacionalitāte: AMERIKĀNIS - Talruņa nummurs: 684819 Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: Autobusa šoferis - Jūsu pieredze šajā amatā: Ir citos serveros - Izglītības iestādes: Los santos universitāte - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: NAV - Uz kādu amatu pretendējat? Uz jaunāko vilcēju Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā ir - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: Nē, nav Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Nu es esmu jauns spēlētājs ar pieredzi un māku labi RPot. - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi: ) Atsucoties uz https://forums.lomuspele.club/forum/178-uzņemšanas-nodaļa/?do=add darba ieteikumu es esmu apsvēris domu klūt pa vilcēju. Ne pa parastu vilcēju bet auto vilcēju kas aiviks visas nevajadzīgās mašinas. Kas protamas traucēs visiem un arī vedīšu sabojātas mašīnas! Personas Paraksts Paraksts: OOC Informācija - Vārds: Kārlis - Vecums: 14 - SS no /history: LEJA - SS no /stats: LEJA Anketas topiku nosaucam šādi - [LSK] Vārds Uzvārds Quote Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Labdien, izskatot Jūsu sī-vī, esmu nolēmis to apstiprināt un sazināties ar Jums par nākamo etapu jeb - darba intervija. Lūgums sazināties ar Los Santos Konfiscētuves priekšnieku (( Sazinies ar kādu no Administrācijas biedriem! )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts