septiks Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 UCP Lietotājvārds: septiks Vecums: 16 Links uz sasveicināšanās topiku: Sveiki - Sasveicināšanās - Lomuspele Club Char dzīves stāsts: Michael Torres - Iedzīvotāju dzīves stāsti - Lomuspele Club Personāža /stats (screenshot): Iepriekšējā pieredze: Hype.lv staff vaditajs biju! Motivācijas vēstule: Tātad rp man ir labs, esmu rpojis ar jūsu administrāciju, kā arī Los Santos ļoti labi pārzinu! Spēšu cilvēkiem dot vajadzīgo atbalstu, reportu atbildes, kā arī pārējo visu, ko viņiem vajadzes, ar cilvēkiem labi saprotos, komunikācijas spējas man labas un komandas arī labi pārzinu! Vēlos kļūt par GM jo zinu kā tas ir būt jauniņam un neko nemācēt, katrs ir bijis tādā situācijā! Un vēlos viņiem palīdzēt apgūt visus jēdzienus, attīstīt RP prasmi! Kā arī laba staff komanda jums ir, kas ir svarīga daļa no RP attīstības serverī, un es vēlos pievienoties, tajā staff komandā! Škrobis and Kr1stapsDD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsters1 Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 - REP EJ UZ SAVU LIG** RP NENAC SEIT LUUDZUZU Nebus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapurins Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Nezinu cik esmu runājis ar tevi izklausies zajibisais čalis, domāju vajag pameģinat iedot iespēju cilvēkam. No manis PAR+ Kr1stapsDD and septiks 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsters1 Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 @septiksko tu par so teiksi? Kr1stapsDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Škrobis Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Runājot ar tevi dc, esi komunikabls un izklausies sakarīgs čalis, ic situācijā tiki satikts un ar rp arī viss labi. Ieteiktu tev būt aktīvam gan serverī, gan dc un iespējams tiksi spēles uzraugos. Personīgi par, bet protams, par to lems augstākstāvošie. Kr1stapsDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr1stapsDD Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Šim es dodu - - PAR - -, pazīstams pipars, kopā diezgan daudz RPots, pēc attieksmes un praktiski arī spēs nodrošināt spēlētāju labklājību. GL ma men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Domāju,kad pagaidām būs NĒ no manis, neesmu tevi baigi redzējis ingame, un arī rp. aktivitāte arī nav redzama, pacenties tad varbūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristians Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Čau! Palasot tavu "pieteikumu", esmu nolēmis dot tev Antirekomendāciju, ir step by step kas tev ir jāpielabo pie pieteikuma veidošanas, bet nu still nēesmu saskāries ar tevi tādēļ nekas slikts, tomēr bez tā staffa arī ir intresantāks rp, sorry lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Paldies, ka izrādījāt interesi par šo pozīciju, taču jūsu pieteikums ir noraidīts. Pieteikumu var uzrakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts