isibon Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Sveicināti visi! Mani sauc Lauris. Esmu 17 gadus vecs j, kam patīk spēlēt roleplay serverus. Tātad par sevi pastāstīšu. Mācos tehnikumā par auto mehāniķi , jo vēlos attīstīt savu auto servisu. Mani hobiji: mācos spēlēt ģitāru, taisu mopēdus rīga, nedaudz pievēršos video un attēlu montēšanai uz zaļā vai zilā fona, palēnām pievēršos arī auto drifta kultūrai, jo priekš tā ir iegādāts , krūmu gonkām, e34. Vienmēr esmu gatavs izpalīdzēt , neatkarīgi kāds ir cilvēks.Protams, kā jau visiem, arī man ir savi mīnusi. Piemēram, Ja man kautkas nesanāk , es ātri sadusmojos, bet pēc laika , man pāriet.Man šis roleplay servers patīk un vienmēr esmu gatavs atbalstīt , visādos veidos. Ja ir kādi jautājumi par auto, motocikliem,mopēdiem,utt , droši nekautrējies man uzrakstīt. Kā arī novēlu ikvienam , lai viss dzīvē izdodas, bet lomuspēles serveriem novēlu, lai mūsu vidū būtu vairāk cilvēki , kas vēlas spēlēt lomuspēles serverus. (Ja man viss sanāks , kā esmu ieplānojis , tad noteikti lomuspēles logo , savā servisā iekļaušu. (Protams, ja lomuspēles īpašnieki , to atļaus . ) Megiii, Uziks and Danno 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megiii Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Čau, Rick. Es zinu, ka Tu esi traks bmw fans. GL & tiekamies serverī! Uziks and isibon 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isibon Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 Tieši tā Megiii , Paldies! Megiii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madinah Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Čau, esi sveicināts! isibon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts