Rufs Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 (edited) sveiki šeit ic Johny gyger ļoti patīk erpot un palīdzēt cilvēkiem!!! hobiji ic: braukāt ar mašīnām un driftot pa trasēm! spēlēju serverī katru dienu vismaz piecas stundas uz otras personazas ir kadas 60h nospeletas! ooc: svieki mani sauc reinis man ir 12 gadi, mani hobiji ir skeitbordot un protams spēlēt mta mta sāku spēlēt 11.gados! paldies ka izskatijāt manu saveicināšanaos!!!!!!!!!! Edited January 22, 2021 by Rufs Fushion 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Sveiks, jūtu esi jauns jauneklis, novēlu veiksmi un izsaugsmi iekš mūsu servera. Un tāpat augsi un macīsies kopā ar mums Rufs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Hei Rufij , nuuu nesteidzies draugs. Vienmēr var pateikt ko vairāk Prieks Tevi redzēt esam šeit, zinu arī to ka tu esi bijis viens no tiem uzticamajiem , kas neskatoties uz neko - bija, ir un loti ceru būs šeit, klubā Zinu, kāds ir Tavs mērkjis un tavu pacietībuu un uzcītību esmu gatavs apbalvot ar induvidualu pieeju Tev unn tavam rp. Lai lielie zēni sēzh un mācas no Teviss kādu dienu Lidz vēlākam ✌ Rufs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts