Uziks Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 (edited) Mazliet par mani un manu interesi RolePlay serveros. Dzīvoju Jelgavā, esmu 16 gadus jauns džeks, patīk nodarboties ar sporta aktivitātēm, kā arī aizraujos ar mašīnām, konkrētāk sakot, patīk labot, uzlabot. RolePlay serverus spēlēju 1 gadu, meklēju sev piemērotāko RolePlay serveri, lai uzsāktu ko jaunu savā lomuspēlē. Tas īsumā būtu viss par mani un manām interesēm, ceru, ka satikšu labi ar jums un uzsturēšu labas attiecības. Edited January 24, 2021 by VCPD 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 yo, veiksmi iekš kluba Uziks 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Sveicam ar pievienošanos Uzik Cerams šeit tu atradīsi savu vietu uz palikšanu Uziks 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Sveiks Uzik, dzīvojam vienā pilsētā super, novēlu Tev izaugsmi un jautru laiku iekš MTA Roleplay lomuspēles servera. Good Luck Uziks 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Sup dawg veiksmi un izturību klubā Uziks 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts