GrandpaWithAxe Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Līdzigi kā mans ieteikums par pārtikas veikaliem, iesaku sadalīt apģērbu veikalus kategorijās. Binco = sliktas kvalitātes apģērbi par zemām cenām. Suburban = vidēja kvalitāte par vidējām cenām. Ponsonbys = perfekta kvalitāte par dārgām cenām. Ir pārāk liels skaits ar apģērbu veikaliem iekš Los Santos un esmu redzējis ka visos serveros visa veida apģērbi ir pieejami visos veikalos, kas atkal liek domāt par nenormālo konkurenci. Iekš Binco varētu ielikt teiksim šortus, flipflopus, parastus sneakerus, t-kreklus utml. Iekš Suburban varētu ielikt designer clothes utml. Iekš Ponsonbys varētu ielikt uzvalkus un citas luxury lietas. Es pilnībā saprotu ka tas ir lieks čakars sadalīt drēbes pa veikaliem, bet tas ir iespējams un manuprāt tas ir kārtīgs roleplays. Esmu gatavs arī palīdzēt salikt visu pa plauktiem. 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts