Karloooss Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) I — VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA 1.1. Pilns vārds: Jamie 1.2. Pilns uzvārds: Carter 1.3. Dzimšanas datums: 19/11/1993 1.4. Dzimums: Vīrietis 1.5. Svars(kg): 86 1.6. Augums(cm): 183 1.7. E-pasta adrese: J.Carter@lomuspēle.club 1.8. Deklarētā dzīvesvieta: Idlewood 3 1.9. Faktiskā dzīvesvieta: Idlewood 3 1.10. Telefona numurs: 517200 1.11. Vadītāja apliecības: a) Vai Jums ir derīga autovadītāja apliecība?: Jā! b) Vai Jums ir derīga pilota licence/-s (uzskaitīt)?: Nē. 1.12. Vai Jūs esat iepriekš krimināli sodīts?: Nē. 1.13. Uz kādu licenci konkurējat?: Studenta pilota licence II — APMĀCĪBU PERIODS 3.1. Vai ir kāds noteikts laika periods, kurā Jums būtu ērtāk apmeklēt apmācības?: Jebkurā dienā izņemot svētdienu. III — KANDIDĀTA APGALVOJUMS Aizpildiet šo apgalvojumu. Es, Jamie Carter , apliecinu, ka šajā pieteikumā sniegtā informācija ir patiesa iesniegšanas brīdī. Iesniedzot šo pieteikumu, es pilnvaroju Los Santos Lidostu un visus attiecīgos darbiniekus, kurus viņi ir pilnvarojuši veikt rūpīgu izmeklēšanu par mani, kas var ietvert piekļuvi attiecīgajiem valdības ierakstiem. Es saprotu, ja informācija tiek uzskatīta par nepatiesu, es varu saskarties ar civiltiesiskām vai krimināltiesiskām sankcijām. Es arī atzīstu, ka esmu izlasījis man sniegto informāciju un esmu pilnībā pārliecināts par informācijas patiesumu. Paraksts: J.Carter Atšifrējums: Jamie Carter IV — ((ĀRPUSTĒLA INFORMĀCIJA)) 5.1. Vecums: 16 5.2. Vārds: Kārlis 5.3. Ekrānšāviņš no /history: 5.4. Vai būsi spējīgs lietot Discord? (F3 info serveris): Ju. 5.5. Vai tu uz doto momentu atrodies kādā citā frakcijā?: LSZD. Edited November 23, 2020 by LunezZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts