elgars101 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 (edited) Vārds un uzvārds Elgars Vecums 14 Sasveicināšanās / Lietotājvārds ChasijsLV Personāžu /stats Iepriekšējā pieredze Gamemaster esmu bijis daudzos serveros, gan mēnešniekos, gan serveros kuri noturējās labu laiciņu, par cik pārzinu pienākumus un pārējo visu, nedomāju ka vajadzētu būt problēmām ap RP iemācīšanu un tā tālāk.. Motivācijas vēstule Lomuspēles.club roleplay serverī vēlos būt spēles uzrauga+RP skolotājs ja ir iespēja amatā, jo vēlējos izmēģināt ko jaunu, protams mana motivācija ir liela, jo vēlos apmācīt spēlētājus, palīdzēt citiem, rādīt sevi no gaišās puses, radot labu priekšstatu par sevi. Manos nelegālajos topicos var redzēt apmēram manu RP līmeni, kādā attēloju lomuspēli. Spēšu būt atsaucīgs, aktīvs, aktīvi atbildēšu uz reportiem, bet tas manuprāt šeit nav galvenais, galvenais būtu radīt labu priekštatu par sevi, citu spēlētāju acīs. RP esmu attēlojis ar daudziem spēlētājiem, tāpēc nedomāju ka vajadzētu būt problēmām ar palīdzēšanu. Vai apstiprini visu iepriekš minēto kā patiesu? Jā apsiprinu.! Edited November 15, 2020 by elgars101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgars101 Posted November 5, 2020 Author Share Posted November 5, 2020 GOOD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgars101 Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 kapēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts