Arvis227 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 ~ Personālā Informācija - Vārds: kristap - Uzvārds: Loez - Dzimums: Virietis - Personas Kods:172829_22273 - Dzīves vieta: Los santos moteļi - Nacionalitāte: Afro amerikanis - Talruņa nummurs: 809481 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: Talbrauceja - Jūsu pieredze šajā amatā: Esu stradajis šaja amata jau cita pilseta un es velwtos turpinat stradat šaja amata - Izglītības iestādes: los santos pamatskola,augstkola - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: neesu sodits - Uz kādu amatu pretendējat? Mehaniķis Konfiscetajs ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: vel nav - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: vel nav ~ Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Jo esu bieži pilseta un velos ļoti stradat - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi: ) Es velos konfiscet auto un salabot tos lai los santos pilseta butus tira no nomestiem auto un sadauzitiem man ļoti gribas stradat un esu ļoti draudzigs ja vaig varu ari izpqlidzet kadam ~ Personas Paraksts Paraksts: Loez ~ OOC Informācija - Vārds: Arvis - Vecums: 15 - SS no /history: nevaru ielikt - SS no /stats: nevaru ielikt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markzzz Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Cienījamais Kristap Loez, ar prieku paziņoju, ka tiekat izsaukts uz interviju. Nākošo 48 stundu laikā kontaktēšos ar jums individuāli pa norādīto telefona numuru. Ar cieņu Los Santos Konfiscētuves Priekšnieks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts