edzons112 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Vārds un uzvārds Edgars J Vecums 20 Sasveicināšanās https://lomuspele.club/forums/topiks/1832-sveiciens-no-ed%C5%BEona/ Lietotājvārds Edzons112 Personāžu /stats Iepriekšējā pieredze Pirmā reize uz Spēles Uzrauga amatu Motivācijas vēstule 1. Es emu bijis tikai kā spēlētājs. 2.Gribu iemācīties ko jaunu. 3.vēlētos pacelt reputāciju. 4.Par pienākumiem esmu atbildīga persona. 5.Ar citiem spēlētājiem problēmu nav. 6.Ar laiku problēmas nebūs jo esmu lojāls spēlētājs. 7.Esmu gatavs palīdzēt kam ir nepieciešams. 8.Kā arī esmu jau šeit 9.mēnešus. 9.Es esmu Komunikabla persona un samērā jautra persona. 10.Mani motivē kosmoss. 11.Kā arī cenšos atstāt labu iespaidu par sevi. 12.Gribu palīdzēt serverim augt. 13.Kā arī esmu mehāniķis un ar RP problēmu nav. 14.Arī esmu daudz erpojis pagājušo sezonu. 15.Kā arī zinu ka pietrūkst GM. Vai apstiprini visu iepriekš minēto kā patiesu? Jā Kosmoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1. Tavs pieteikums uz šo amatu neliecina, to ka tu vēlies būt šeit gm un pildīt savus pienākumus. 2. Un par motivācijas vēstuli es nevaru teikt, ka tā kādu ļoti motivēja. Un teikšu tā ka nu pieteikums aizpildīts ļoti pavirši. Anti-rekomendācija! Pamēģini citreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Pat ne formāli korekts nemaz nerunājot par to ka nemaz nemegināji ieinteresēt, minēt kadu problemu kurai gribētu atrast vai jau zini risinājumu ko ka uzraugs būdams realizetu. Aydenek and Kosmoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristians Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Nekas neliecina par tavu motivāciju pievienoties pie uzraugu komandas. Ah, vienkārši viss liecina par to, ka tu vēlies doties uz atbildīgu amatu, bez sagatavošanās. No manis Antirekomendācija, izpēti visu ar laiku, iepazīsties un tad tikai domā kautkur doties. Lai veicas District76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts