Karloooss Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 (edited) - Personīgā informācija - Vārds: Jamie Uzvārds: Carter Vecums: 27 Dzimums: Vīrietis Iepriekšējā darba vieta: - Tālruņa numurs: 517200 - Darba pieredze / izvēlētā vakance - Jūsu iepriekšējā darba vieta?: - Jūsu izvēlētais amats?: Sporta ziņu vadītājs. Jūsu pieredze izvēlētajā amatā?: Strādāju šajā pašā amatā San Fierro. Vai Jums ir autovadītāja apliecība?: Jā. Vai iepriekš esat strādājis ziņu dienestā?: Jā, esmu pārcēlies no San Fierro kur strādāju ziņu dienestā par Sporta ziņu vadītāju. Motivācijas vēstule(50vārdi): Sveiki, mani sauc Jamie Carter un būšu tavs jaunais darba kolēģis. Es esmu dzimis un audzis San Fierro, bet nesen pārvācos uz Los Santosu lai uzsāktu dzīvi šājā brīnumu pilsētā. San fierro strādāju ziņu dienestā par sporta ziņu vadītāju un es teiktu ka man sanāca diezgan labi. Esmu motivācijas un prieka pilns cilvēks, izpalīdzīgs un jauks. Darbu uztveru nopietni un cenšos cik vien varu. - Oficialitāte - Vai Jums ir derīga B kategorijas autovadītāja apliecība?: Jā. Vai Jūs esat kādreiz ticis sodīts(uzskaitīt ja ir par ko)?: Nē, neesmu. - Ārpus tēla informācija - Vārds: Kārlis Vecums: 16 (obligāts) Ekrānšāviņš no /stats un /history:. Pēc vajadzības būsiet spējīgs/a pievienoties Discord grūpā?: Jā. Edited November 14, 2020 by LunezZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts