edzons112 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 (edited) Mehāniķa spēju pieprasījums Iekš tēla informācija Tēla vārds uzvārds :Steave Vinewood Tēla iepriekšējā darba vieta:šoferis Atsauce uz tēla dzīvesstāstu(nav obligāts): Personāža tālākā attīstība pēc mehāniķa spēju iegūšanas?(Ko darīsi? 40 vārdi/minimum):uzsākšu darbu Los santos customs servisā Atsauce uz uzņēmuma/firmas tēmu:los santos customs Ārpus tēla informācija Vecums:20 Ekrānšāviņš(SS) ar tēla /stats, Jūsu UCP un /history: Ekrānšāviņš(SS) no pašreizējās frakcijas(F3) kurā atrodās Jūsu tēls: Kāpēc tieši Jums būtu jāsniedz mehāniķa spējas iekš tēla?: man sen jau patik darboties ar auto ka ari man ir pieredze kuru jau man parbaudija Īsi un detalizēti aprakstiet, kā Jūs veiksiet vieglā automobīļa tukšās riepas maiņu: Vai Jūs piekrītat ievērot iekš tēla un arī mehāniķa spēju noteikumus, un pārkāpjot tos tikt sodītam ar ajail?(piekrītu/nepiekrītu):piekritu Edited September 28, 2020 by edzons112 aizmirsu pierakstit mehanika spejas vards uzvards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huera_Gaming Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Sveiks, edzons112! Ar prieku vēlos paziņot, ka spējas tiks izsniegtas. Sazinies ar mani IG par to izsniegšanu. Ar cieņu, Lomuspele.club Transportlīdzekļu komandas vadītājs, @Huera_Gaming 28.09.2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts