inchaa Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 ~ Personālā Informācija - Vārds: Harry - Uzvārds:Petrov - Dzimums: Vīrietis - Personas Kods:240400-21006 - Dzīves vieta: Idlewood - Nacionalitāte: Amerikānis - Talruņa nummurs: 686234 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: Tālbraucējs,autobusa šoferis - Jūsu pieredze šajā amatā: Ļoti auksta - Izglītības iestādes: Los Santos bērnudārzs,Los Santos Sākumskola, Los Santos Vidusskola,Los Santos Tehnikums. - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Nē - Uz kādu amatu pretendējat? Mehāniķis ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: Nē ~ Motivācijas Dati Domāju, ka esmu pietiekoši pieredzējis šajā amatā, tapēc zinu, ko jādara sarežģītās situācijās - nekad neapmulstu un cenšos risināt jebkāda veida problēmas. Ļoti labi iedzīvojos jaunā kolektīvā, jo esmu runātīgs un jauks. Noteikumus pārzinu ļoti labi, kur drīkst, kur nedrīkst stāvēt pārvietošanās līdzekļiem. - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi: ) :Labdien , mani sauc Harry ,Es šajā amatā vēlos strādāt tapēc kad man šis amats ļoti patīk un es viņu mīlu es vienmēr visiem palidzēsu grutās situcijās ja būs paroblēma ar kādu darbinieku vai arī ar algām.Es palidzu arī prikšniekam tikt galā ar neparedzētām problēma.Tapēc arī es šim amates esmu piemērots jo es palīdzēšu visiem grūtās situcījās ~ Personas Paraksts Paraksts: H.Petrov ~ OOC Informācija - Vārds: Intars - Vecums: 20 - SS no /history: - SS no /stats: edzons112 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markzzz Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Cienījamais Harry Petrov, paziņoju, ka netiekat izsaukts uz interviju. Nākošo pieteikumu varat rakstīt pēc 2 nedēļām. Ar cieņu Los Santos Konfiscētuves Priekšnieks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts