Kosmoss Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Sveiki lomuspēles foruma lietotāji! Daudzi jau mani zina, bet tie kuri nezina, te būs mazliet pastāstīts par mani. Mans vārds ir Dāvis. Esmu 18 gadus vecs. Brīvajā laikā atrodos lomuspēles MTA: LS:RP serverī, kur esmu pazīstams ar šādiem tēliem: Henry Lummar, Enry Jackson, William Lummar. Ļoti cenšos iesaistīties projekta attīstīšanā. Pēc dabas esmu ļoti izpalīdzīgs un dāsns cilvēks, kurš nekad uz nevienu neskatās ar ļaunu skatienu. No manis nekad nedzirdēsi sliktus vārdus par kādu no spēlētājiem vai administratoriem, vai arī projekta vadītājiem. Esmu laipns, atsaucīgs un draudzīgs. Kā jau zinat esmu bijis daudzos projektos, bet draudzīgākā atmosfēra ir šeit. Šeit nešķiro cilvēkus pēc viņa RP prasmēm vai Izglītības. Ja tu esi labs pret citiem, visi būs labi arī pret tevi. Nekur nebiju iedomājies sastapt vadību ar šādu pretīnākšanu, bet brīnumi notiek. Esmu jau iejuties šeit, un gatavs šeit palikt līdz galam. Nāku no Liepājas. Par projektu uzzināju jau pasen, tikko kad parādījās šis projekts. Visiem es neizpatikšu, bet lielākajai daļai gan. Vienmēr esmu pozitīvs, jautrs un mēdzu būt arī nopietns. Nopietns esmu brīžos kad ir jārisina nopietni dzīves jautājumi, ārpus datora esmu tāds pats kāds pie datora. Draugu man nav daudz, bet man tomēr viņi ir īsti. Neesmu noslēgts un attieksmi pret citiem nemainu, pat tad kad šķiet ka tomēr būtu jāmaina. Ar mani var parunāt jebkurā diennakts laikā. Vēlies parunāt? Discord: Kosmoss#6422. Esmu no tiem kurš klausās, bet nerunā. Es nerunāju, jo es daru. Nedaudz esmu mainījis uzskatus par sevi. Šķiet ka sevi tagad novērtēju nedaudz par augstu, bet lai būtu kā būtu. Sveiks! Danno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathNote Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Nu sveicināts Dāvi Sen jau pazīstami bet ceru ka atstāsi labākas domas par sevi, un cerams ka uz labāko pusi atnācis uz šejieni. Prieks atkal tevi redzēt. Kosmoss 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depijs Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 playhard rakstiji uz GM, nepieņema, kick rakstīji uz GM, nepieņema, atvilkies uz lomuspeli to pašu darit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmoss Posted September 24, 2020 Author Share Posted September 24, 2020 15 minūtes atpakaļ, depijs said: playhard rakstiji uz GM, nepieņema, kick rakstīji uz GM, nepieņema, atvilkies uz lomuspeli to pašu darit? Nē, šeit atvilkos lai tiktu prom no tādiem negatīviem cilvēkiem kā Tu! Uztver to kā komplimentu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Čau Dāvi, prieks tevi redzēt šeit. Un ko lai saku zaibis cilvēks komunikabls un strādīgs prieks, ka tādi cilvēki ir šeit pie mums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linceens Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 cau kosmos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts