bandito Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Sūdzība par administratoru Tavs In_Game username:bandito Tavs In_Game Vārds_Uzvārds: Kejuan Whitfield Administrācijas biedra username: tankists Ko tieši ir pārkāpis administrācijas biedrs?: lowaks Kā tavuprāt mums būtu jāsoda administrācijas biedrs?: staff off Pierādījumi par pārkāpumu: https://failiem.lv/u/zq9d58rk Papildus informācija: tas ir lowaks, pat #### piekrit ka vins ir ipašs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wize Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Ko ir pārkāpis administrācijas biedrs? Tava atbilde ir lowaks? Un logfiles nav iekļauts nevienā brīdī Tankists, lai arī par ko būtu izveidots konflikts. Gribētu noskaidrot sīkāku informāciju pirms Taviem lielajiem uzbraucieniem. Sazinies ar mani privāti Discord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankists Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 varu savus logus iemest tik žel ka nepaspeju nofilmēt tu traucēji ari rp situaciju saki dejot ka tevi noteizoja 𝟵𝕭𝖔𝖟 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankists Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 vispar ari skaistus insultus taisi man šķiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandito Posted September 23, 2020 Author Share Posted September 23, 2020 9 stundas atpakaļ, Tankists said: vispar ari skaistus insultus taisi man šķiet Jks, Mikijs atskiriba no tevis sitadus prikolus saprot, nevis tur sak raudat, ak dievs, ak neeee ko tagad darishu, jaiet raudat, tak izaudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandito Posted September 23, 2020 Author Share Posted September 23, 2020 9 stundas atpakaļ, Tankists said: varu savus logus iemest tik žel ka nepaspeju nofilmēt tu traucēji ari rp situaciju saki dejot ka tevi noteizoja Un jakas man uz 8 ir iebindota dejosanas animacija, so fk off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankists Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 2 stundas atpakaļ, bandito said: Un jakas man uz 8 ir iebindota dejosanas animacija, so fk off Cik zinu bindi nav atļauti es nezinu kā šeit bet jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankists Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 2 stundas atpakaļ, bandito said: Un jakas man uz 8 ir iebindota dejosanas animacija, so fk off Un kapec jautājums izmantoji bind animaciju kad tev ieteizoja saki dejot izskatījās ka nopietni neuztver spēli ka gribi tik trolet un azēt cilvēkus tāda gadijuma ja tev bind 8 ir animacija noņem nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Paldies par iesūtīto sūdzību par spēles uzraugu Tankistu. Ar nožēlu jāpaziņo ,kad jūsu sūdzība tiek noraidīta sakarā ar neētisko aizpildījumu un nepietiekamajiem pierādījumiem. Administrators @MickeyMouse tiks brīdināts par rupjajiem izteicieniem neskatoties uz to bija vai tas nebija domāts jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts