Arrchijs Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Čau! Es Arrchijs, jeb Franko jau ilgi gaidīju šo laiku, kad serverī būs statu rr, un tas laiks ir pienācis! Vēlos iepazīstināt tuvāk par sevi, kas es īsti esmu un kas manī ir mainījies. Esmu Helvijs, dzīvoju Gulbenes Novadā, un esmu 16 gadus jauns! Ļoti patīk aizrauties ar muzicēšanu, pasākumu skaņošanu un gaismošanu. Brīvajā laikā aizraujos ar videospēlēm , kā Multi Theft Auto un Counter Strike Global Offensive. Lomuspēli spēlēju jau otro reizi, pirmajā reizē diezgan ātri apnika, jo daudzi bija sabugojuši naudu un tad jau vairs nebija interesanti, ekonomika sačakarēta un lielākā daļa vairāk neerpoja, tikai OG playeri Rpoja. Daudzi zin, kad esmu veidojis pa visu to laiku savus projektus, kā arī kopā ar citiem cilvēkiem projektu. Nesen pats aizvēru savu projektu jo sapratu, kad nāk lomuspēle ar statu rr un serverī nebija tautas. Vēlos pateikt, kad es atgriežos un jau sāku attīstīt savu characteru, kā arī novēlu jums arī to darīt! Paldies, kad izlasiji šo topiku un veltīji tam laiku ! Čiv riv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Čau čau Arčij. Novēlu labi pavadīt brīvo laiku mūsu klubā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrchijs Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 @ppemka , Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts