klunis Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Vārds un uzvārds Aivis B Vecums 14 Sasveicināšanās https://imgur.com/a/LcqJCrP Lietotājvārds aivis Personāžu /stats 1c2fd14bf310b6aff649.html Iepriekšējā pieredze Es esmu bijis 1 serveri un palidzeju viņam taisit serveri bet nesanāca, jo tomēr kurš bija tā servera īpašnieks negribēja tālāk taīisīt jo viņam apnika visu taisit utt. Motivācijas vēstule Es šeit par spēles uzraugu šeit pieteikties vēlos, jo esmu tikai bijis kā spēlētājs Es zināšu kā te palīdzēt cilvēkiem ja kaut ko nesapratis viņi varēšu paskadrot. man vienmēr patīk ka neviens īpaši netraucē uzpēlēt ilgi mta un tas man i ilgi uz kādām vairākām h. Es vēlos šitaja serverī lielu labu draudzibu nevis apsaukat utt un labu rp.\ Nu pa lielam es gribu lai šis ir ļoti labs servers. Vai apstiprini visu iepriekš minēto kā patiesu? Jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathNote Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Nozīmīga sarkana gaisma. Pārāk svaigs ģurķītis! Tiko sasveicinājās ar mums jau uz statusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wize Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Sveiks, Aivi! Paldies par pieteikumu! Šobrīd ieteiktu vairāk sevi pieradīt iekš roleplay, nevis skriet pēc statusa! Laika gaitā, ja sevi pierādīsi, tad droši raksti pieteikumu vēlreiz! District76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts