rinis Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Lieguma apelācija Tavs lietotājvārds: rinis Tavs sērijas numurs: Administrācijas locekļa lietotājvārds: kreicis Liegumas saņemšanas datums/laiks: 29.07.2020 Lieguma saņemšanas iemesls: DM+SPAM Komentāri:Piedodiet ka dmoju, man vienkarsi gribejas kautko tamlidzigu padarit jo pailika garlaicigi, un par spamosanu, es pat nezinu kapec ta dariju gan jau tapec ka gribejas padraiskoties Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawitos Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 (edited) Nedomāju ka tas ir baigais iemesls lai tevi unbanotu Par to vajadzēja domāt ātrāk. Edited July 31, 2020 by Dawitos Kristians 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolex Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 On 2020.07.30. at 22:04, Dawitos said: Nedomāju ka tas ir baigais iemesls lai tevi unbanotu Par to vajadzēja domāt ātrāk. Viss ok , mēs viņu pieņēmām un apmācijām , jums būtiskākais šajā projektā ir nobanot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawitos Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 18 stundas atpakaļ, rolex said: Viss ok , mēs viņu pieņēmām un apmācijām , jums būtiskākais šajā projektā ir nobanot Juuu projekts zašibis, ienaku serveri un man jau piedāvā pa 5k nopirkt kalašu caur pm. Bik paemgojam un čalis mani ieveda udeni. Niceee. The Best Project ever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts