DeathNote Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Vārds un uzvārds Ivo P. Vecums 19 Sasveicināšanās https://lomuspele.club/forums/topiks/558-heyyo-people/ Lietotājvārds Pagaidām ir DeathNote bet gribu mainīt uz Chappo Personāžu /stats Iepriekšējā pieredze Esmu jau šeit bijis stafā' man piemēr kādu 5-6 gadu pieredze ir iekš gm gan administrācijā! Motivācijas vēstule Mana velme ir uzlabot lomuspēles atveidi iekš servera, apmācīt tos pašus spēlētājus, kā arī ieturēt balansu starp IC un OOC, lai lomuspēles laikā mazāk tiktu pielietota ./b komanda, tai skaitā arī organizācijās. Diezgan bieži, daudz kur, novēroju, ka lomuspēles atveidošana tiek pārtraukta ar OOC (./b). Ar lielāko prieku palīdzu, un ja es apmācu spēlētāju, tad es to daru tā, lai es pats par savu paveikto darbu justos lepns. Apmācīt spēlētāju ir vienkārši laba sajūta vismaz manā gaumē, jo labi izpalīdzi un jūti, ka tas neies gar ausīm, dažreiz var sanākt gadījumi ka paša persona vienkārši uzmetīs tev kā veto vai vienkārši kā trollis nevēlēsies ņemt tavu pozitīvo palīdzību un pasūtīs tevi 3 mājas tālāk. Tādēļ nav nemaz tik viegli būt vainu AD locekli vai nu Spēles uzraugam. Galvenokārt es centīšos ierobežoti pildīt savus pienākumus, visu, kas nepieciešams. Risināšu spēlētāju problēmas iekš tēla un ārpus tā. Ja notiks strīdi, atradīs piemērotu situācijai piekāpties un būt tai gudrajai personai kas vainu vienkārši paklusētu vai būtu labsirdīgs un vienkārši būt pirmajam kas atvainotos. Centīšos palielināt zināšanas jauniem spēlētājiem par pareizu lomuspēles atveidošanu, tā teikt, padarīt to kvalitatīvāku un patīkamāku. Mana galvenā motivācija ir sniegt sev un citiem labu priekšskatu par lomuspēli kopumā. Ļoti motivē labas atmosfēras radīšana sev un citiem spēlējājiem,kā arī velme samazināt noteikmumu pārkāpšanu serverī. Globāli celt lomuspēles atveides līmeni serverī, jo manuprāt, Lomuspēle ir milzīgs potenciāls un es gribētu likt arī savu daļu servera attīstībā! Vai apstiprini visu iepriekš minēto kā patiesu? Jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Šeit jau nav ko īsti teikt vienīgais to ka jādod rekomendācija! DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hektors Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 (edited) Iespēja jau ir jādod, tālāk jau laiks rādīs! Edited July 22, 2020 by Hektors DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAF Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Nu, paskatīsimies, varbūt spēsim sadarboties DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steezijs Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Par, par, par, ir ļoti redzams kā ir izmainījis attieksmi, palicis mīļš pret visiem, palīdz un dod daudz ideju, rekomendācija! DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrchijs Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Letss goo! Par , šis fujaks ir ļoti mainījies un ir pelnījis! DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostinzz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Aiziet!Dodu vienozīmīgi PAR. DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouplv Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Dodu PAR mes ar vinu esam laba komanda un ir daudzas idejas Ko apvienojam kopa DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapurins Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Dodu PAR! nav neviena iemesla lai būtu pret, veiksmi pupsik! DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wize Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Centies, rakstīji, bet ar to tekstu nepārliecināji. Tāpēc, ka šausmīgi daudz gramatiski nepareizi teikumi un brīžiem bija ļoti grūti saprast ko Tu vēlies vispār pateikt. Tevi paņemšu uz pārrunām, paskatīsimies kā strādā kādas 2 nedēļas, ja būs daudz iebildumu, nesaskaņu, tad arī statusu būs neiespējami dabūt vairāk. Sazināšos ar Tevi privāti. DeathNote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts