Dawitos Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Sūdzība par administratoru Tavs In_Game username: davito Tavs In_Game Vārds_Uzvārds: Quinn Melvin Administrācijas biedra username: steezijs Ko tieši ir pārkāpis administrācijas biedrs?: Aizteleporteja prom no eventa. Kā tavuprāt mums būtu jāsoda administrācijas biedrs?: Brīdinajums. Pierādījumi par pārkāpumu:https://medal.tv/clips/29122510/d13373i0T04x Papildus informācija: Es tikai izlaidu ar to hujņu mazu apliti, kad izdzes auto iekapu nakamaja lai to norm noparkotu, bet tiku vnk teleportets uz LS. Butu vismaz pateicis lai beidzu jo nuuu es neko baigi tadu neizdariju. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steezijs Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 @Dawitos Sveiks, vai tev viss okei? Mes gatvojamies eventam, tu atlido ar auto, iekap ieks auto, prost ne par ko sac braukaties, aizgetoju lai nedari sūdus, pēctam atgetoju tevi. Manuprāt, dēļ tā kad ooc mani pazīsti katru manu rīcību atsūdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steezijs Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Un runājot par aizrādīšanu, es tev mierīgi jau ilgi saku, beidz trolloties un tēlot varoni, Huera jau vienreiz iemeta uz 6H, izkepureju tevia ara, teicu kad vairs netrollesi, pagaja diena un dariji to pasu, tev vards “nē” nepastāv, par katru reizi kad aizrādu / sodu, apvainojies uz mani, šodien arī tiki atklāts par stats transfer, auto atguvi utt. , saukaji staff sliktos vardos par to utt. Maini savu attieksmi, tad citi mainīs pret tevi, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawitos Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 (edited) ummm khm khm, saucu stafu sliktos vardos? Kad? Un es nebraukājos apkārt ja, es izbraucu mini mini apliti un jau aiztepoji XD Edited July 22, 2020 by Dawitos Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝟵𝕭𝖔𝖟 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Šī ir sūdzība? Ja niez nagi un nevari pagaidīt, tad arī attiecīgi izcēlies, tc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts