scouplv Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Sasveicināšanās! Sveiki!Esmu Markus Dominiks no Rīgas,pārsvarā man patīk nodarboties ar autosportu un visādām lietām,bet tā pārsvarā esmu viens no sporta cīkstoņiem:Trenējos cīņas klubā "Sev Arch'' kur esmu ieguvis vairākus cīņas titulus un nordarbojos ar to kas man patīk!Kā arī strādāju uzņēmuma kas ir saistīts ar sportu tas ir autoserviss jo ir jācilā lieli smagumi un tas palīdz muskulatūrai kur tu attīsti savus muskuļus,savu brīvo laiku pavadu ar visa veida datorspēlēm tajā skaitā MTA kuru esmu nospēlējis vairākus gadus pēc kārtas un līdz šīm dienām turpinu,tad savu laiku pavadu ar draudzeni un viņas brāli kur esam viena liela ģimene,man patīk arī vasarā doties uz jūrmalu kārtīgi atpūsties un doties uz visādiem festiem!Tas ir īsumā ko pastāstīju pa sevi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danno Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Prieks iepazīties Markus, veiksmi pie mums lomuspele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts