Dawitos Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Čau visiem, mani sauc Dāvis, esmu 14 gadus vec *13. sep paliek 15 ;D*. Uz lomuspēli atnācu pagajušogad oktobrī pateicoties visiem zināmajam Roxbyyy pargaju uz MTA. Pagaidam mani InGame mani var atpazit ka Quinn Ross. Gta Sa Paltformu sāku spēlēt pirms 4 vai 5 gadiem, viss sākās ar SAMP, roleplay sāku saprast tikai pēc 2 gadiem pats pašmācības ceļā skatoties no citiem kā viņi erpo, un tā man lēnām pielec.Ik pa bridim dažreiz uzspeleju valorantu. bet ta parasti speleju MTA.Es eju tautasdejās, tagad meģinajumi nenotiek jo mes atpušamies un sezona ir beigusies, bet drīz mēģinājumi ganjau atsāksies. tagad pa darbadienām strādāju, palīdzu bruģi likt un naudiņu krāju motorolerītim. Šogad iešu 9 klasē un ceru ka eksāmenus uzrakstīšu sekmīgi. Pēc 9 kalses ir doma iet uz tehnikumu par auto mehāniķi. Tas itka viss pagaidām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts