roncha Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Sūdzība par administratoru Tavs In_Game username: roncha Tavs In_Game Vārds_Uzvārds: David Hamilton Administrācijas biedra username: District76&Steezijs Ko tieši ir pārkāpis administrācijas biedrs?: RK, Revive ar AD Pow, iespējams MG. Kā tavuprāt mums būtu jāsoda administrācijas biedrs?: Izlemiet paši. Pierādījumi par pārkāpumu: https://imgur.com/a/AdqiVGK Papildus informācija: N/A EvoXyzZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 @District76 @Steezijs @9Boz Varbūt sniegs tev detalizētu paskaidrojumu. Kopumā par sūdzību. @roncha logfile vai vēl bildes no situācijas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝟵𝕭𝖔𝖟 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Šim lietotājam bjia 10 lodes, par to varu galvot, bet visa tā situācija ir viens liels mg. Gāju savā recon apgaidā, trāpiju tieši uz to, ka tevi caur ooc čatu iesauca mašīna - '' Kāp, brauksim šaut krekedu '' Nerunāsim nemaz par izmestiem galdiem pie klupa, kas veidoja jūsu pakāpienus uz māju jumtiem. District76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 Tas kur pateicu ''Kāp, brauksim šaut krakedu'' bija pateikts prikola pēc, mums James Badger prasīja palīdzību novākt Frank Cloud, un ja situācija bija viens liels MG no jūsu puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAF Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 25 minūtes atpakaļ, 9Boz said: Šim lietotājam bjia 10 lodes, par to varu galvot, bet visa tā situācija ir viens liels mg. Gāju savā recon apgaidā, trāpiju tieši uz to, ka tevi caur ooc čatu iesauca mašīna - '' Kāp, brauksim šaut krekedu '' Nerunāsim nemaz par izmestiem galdiem pie klupa, kas veidoja jūsu pakāpienus uz māju jumtiem. Ar, šo vien es domāju var slēgt ciet šo sūdzību, vajadzēja jau tajā brīdī mest ajailā, un vienam no iesaistītajām personām, pēc situācijas bija 3 aptveres, katrā pa 0 lodēm, so tas liek domāt, ka tika bugotas. District76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 Kāds man sakars kurš bugoja lodes, DM tas nekā nevar būt, viss tika rpots, viss kas var būt, tas kas minēts pašā augšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝟵𝕭𝖔𝖟 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Tad kāds ir iemesls šinī visā lielajā šaušanā? Un es icly nebiju šeit nemaz iesaistīts, es tajā laikā atrados serverī un šo to piefiksēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steezijs Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Sveiks, mus revaivoja del ta kad tur bija bugotas lodes, sit cutoja, kur es iesaistis? Tur kad mani bez iemesla ar bisi nobera? Es pectam noerpoju ka vel izdzivoju, ja vari iemet rp no savas puses kur izvelc bisi un atklaj uguni, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 45 minūtes atpakaļ, Steezijs said: Sveiks, mus revaivoja del ta kad tur bija bugotas lodes, sit cutoja, kur es iesaistis? Tur kad mani bez iemesla ar bisi nobera? Es pectam noerpoju ka vel izdzivoju, ja vari iemet rp no savas puses kur izvelc bisi un atklaj uguni, paldies. saut sakam jo tu ari atklaji uguni Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 48 minūtes atpakaļ, 9Boz said: Tad kāds ir iemesls šinī visā lielajā šaušanā? Un es icly nebiju šeit nemaz iesaistīts, es tajā laikā atrados serverī un šo to piefiksēju. nu, neviens nesaka ka tu esi iesaistīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steezijs Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Es saku saut jo nosavat krakhedu. Es neko neatklaju, un kads vispar bija IC iemesls sim visam, un tad ieliksi logus kur izvelc bisi un atklaj uguni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 @roncha Jums tiek dotas 48 stundas lai iesūtītu logfile no situācijas pretējā gadījumā sūdzība tiek slēgta un atzīta par nepatiesu. District76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 @ppemka kam jabut redzamam logos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 IDK kam tur jabut redzetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝟵𝕭𝖔𝖟 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Kur dibinat plānu, pamatu un ic sasaukšanu Ivans 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roncha Posted July 18, 2020 Author Share Posted July 18, 2020 lab tak vienalga man, slēdzat ciet sūdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts