Fushion Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Lai sniegtu optimālāku transportlīdzekļu infrastruktūru serverī nolēmu izveidot "ieteikumu" tēmu sakarā ar transportlīdzekļiem. Jēga no šādas tēmas - atbilde ir ļoti vienkārša. Balstoties uz to ka diezgan daudziem ir dažādi uzskati par transportlīdzekļu vidi lomu spēles svērā. Vieglāk gan mums gan Jums, lai būtu kopēja tēma kurā ir iespēja izrunāt un aprunāt jebkuru elementu kas ir saistīts ar transportlīdzekļiem iekš servera. Pamats kas ļaus saprast Jums galveno, ik vienam ir iespēja uzdot sevis interesējošo jautājumu par svēru kurā es atbildu - Transportlīdzekļi. Vienozīmīgi lūgums nejaukt neko citu iekšā par ko atbild citi un es neatbildu. Nākamais, jautājot Jūsu jautājumu es sniedzu Jums atbildi, sekojoši zem Jūsu posta atbildu ietagojot Jūs. Kāda no tā visa būtu jēga? - Pieņemsim forumā ienāk jauniņais, viņš atrod šo topiku un dodās uzdot savu jautājumu, un skrolojot līdz lejai viņš ieraudzītu, ka ir jau kāds kurš būtu uzdevis tādu pašu jautājumu, un tur pat arī izlasītu manu atbildi. Kinda q & a topiks, tikai arhīva formātā kas paliks un būs pieejams apskatīšanai. Par posta intervālu man nekas nav jāstāsta, netiks ievērots, modi apbalvos ar warn punktiem. Bet protams ja pēc manas atbildes jo projām nav neskaidrība, droši turpināsim diskusiju DM, nepiesārņojot smalkās detaļās tēmu, ja būs vajadzība pēc izrunātā papildināšu savu atbildi. VCT līderis - Fushion Paldies Deffender 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
policists Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Kādēļ v6 89.gada mersis iet tikai 150? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 21 stundas atpakaļ, policists said: Kādēļ v6 89.gada mersis iet tikai 150? Sveiks, cik noprotu runa iet par MB kurš maksā 3.200$ un bija Jefferson/Sandro šopā. Pa cik šie ir abi low price jeb budžetnieku auto plači, es domāju Tev būtu jaizprot kādēļ tā. Jāsaprot to ka viss kas ir lēts, ir vainu vecs vainu tehniski nelabā stāvoklī. Šajā gadijumā 89.gads, reiķini vecumu, Tev japieņem arī tas ka nav neviens mašīnas kas būtu no salona ar tādu vecumu. Sekojoši saproti ka viņa ir bijusi ekspluatēta un mocīta. IRL princips, to ka spidometrā ir 260km/h nenozīmēts ka transports var sasniegt spidometrā nodarītās iedaļas. Tā pati štele in geimā, jareiķinās ka nekas vecs, no plača nevar būt ubers, vienalga v6/v10/v12, vai tilpums. Ar cieņu Fushion Piebilde, protams rēķinoties ar topošo forsēšanas sistēmu, atjaunot un uzlabot transportlīdzekļa jaudu būs iespējams bez problēmām. policists 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cameron Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Šodien noskaidroju, ka mans 1993 gada AUDI 100 2.5D (1700$)(VehlibID - 1644), kurš iet 157 km/h, iet ātrāk nekā 2011 gada Ducati Diavel (16.500$) (VehlibID - 1616), kurš iet tikai 152 km/h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FankyS Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Man ir ieteikums! Varētu uztaisīt tādu fišku, kad tu nopērc lietotu auto, tad piemērām varētu apgreidot motoru, bremzes, u.c lietas, kas uzlabotu mašīnas ātrumu, darbību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 1 stundu atpakaļ, reksis said: Šodien noskaidroju, ka mans 1993 gada AUDI 100 2.5D (1700$)(VehlibID - 1644), kurš iet 157 km/h, iet ātrāk nekā 2011 gada Ducati Diavel (16.500$) (VehlibID - 1616), kurš iet tikai 152 km/h... Sveiks, paldies par sniegto informāciju, tiešām izrādijās ka notika šāda kļūme, izlabots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 1 stundu atpakaļ, FankyS said: Man ir ieteikums! Varētu uztaisīt tādu fišku, kad tu nopērc lietotu auto, tad piemērām varētu apgreidot motoru, bremzes, u.c lietas, kas uzlabotu mašīnas ātrumu, darbību. Sveiks, ieteikumā minētais ir tā pati forsēšanas sistēma, kuru drīzumā izveidosim un liksim darbībā. FankyS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadYoga Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 ļoti ceru ka nebūs tāda kā ki** forsējumu sistēma.. kkādi sport racing unique motora uzlabojumi .. jo visi sapērk viņus un neviens vairs nepērk stock auto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 6 minūtes atpakaļ, MadYoga said: ļoti ceru ka nebūs tāda kā ki** forsējumu sistēma.. kkādi sport racing unique motora uzlabojumi .. jo visi sapērk viņus un neviens vairs nepērk stock auto.. Nebūs, forsēšanas sistēma būs informatīvs materiāls kas ļaus servisiem iegūt prioritāti ar nosacijumiem veikt forsēšanas procedūras. Jeb būs jaerpo detaļu iegāde, vecās detaļas deinstelācija un jaunās instalācija. Nebūs nekādi skripti vai kas tāds. Grūts, dārgs un ilgs process būs - forsēšana. MadYoga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cameron Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 A kad varēs pieprasīt automašīnas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts